17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Το iPhone 8 ίσως καθυστερήσει έως το Νοέμβριο λόγω προβλημάτων με τα εξαρτήματα!

    Το θέμα της κατασκευής ενός νέου iPhone δεν είναι απλή υπόθεση. Η Apple επιλέγει με προσοχή τους προμηθευτές της, με στόχο όχι απλά την παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες, αλλά και την κορυφαία ποιότητα. Φέτος, που η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει το επετειακό iPhone 8 με OLED οθόνη, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα…

    iPhone 8 Render
    iPhone 8 Render

    Έτσι, όπως αναφέρει το Nikkei’s Asian Review, κάποιοι προμηθευτές ίσως αντιμετωπίζουν ζήτημα στο χρονοδιάγραμμα παραγωγής της συσκευής, όσον αφορά διάφορα εξαρτήματα, από τα εκατομμύρια OLED panels της Samsung έως το κύκλωμα ασύρματης φόρτισης, κάτι που ίσως φέρει καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του iPhone 8.

    Ακόμη και στην περίπτωση της νέας μικροσκοπικής πλακέτας, υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή που απαιτεί αρκετή ακρίβεια. Όπως αναφέρει ο αναλυτής της IDC, Sean Kao, το κύκλωμα ασύρματης φόρτισης υπερθερμαίνεται και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί για υπάρξει ομαλή μαζική παραγωγή.

    Απροσδιόριστες δυσκολίες υπάρχουν και στην παραγωγή των OLED panels της Samsung. Η Apple λέγεται ότι έχει παραγγείλει 70-90 εκατομμύρια panels, ωστόσο, αντί αυτά να παραδοθούν το Μάιο, αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιουνίου ακόμη και τον Ιούλιο.

    Έτσι, δύο κορυφαίοι αναλυτές τοποθετούν την ημερομηνία κυκλοφορίαw της συσκευής το Νοέμβριο ή το νωρίτερο στα τέλη Οκτωβρίου, παρόλο που μπορεί να ανακοινωθεί κλασικά κατά την “τακτική” της Apple το Σεπτέμβριο… Θα αντέξετε να περιμένετε έως το Νοέμβριο για το iPhone 8;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles