15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To πανίσχυρο Asus ROG Phone 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 22 Ιουλίου!

    Η ώρα του ROG Phone 3… πλησιάζει, καθώς η Asus ανακοίνωσε κι επίσημα ότι το απόλυτο gaming phone θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Ιουλίου! Μάλιστα, η εταιρεία από την Ταιβάν θέλησε να ιντριγκάρει τους fans του mobile gaming, καθώς ανέβασε ένα countdown timer, το οποίο τερματίζει στις 22 Ιουλίου.  

    Εδώ και καιρό βέβαια έχουν διαρρεύσει τα specs της συσκευής, καθώς οι gamers θα μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους games σε μια οθόνη 6.59 ιντσών (full HD+ AMOLED), με in-display fingerprint scanner, 12GB RAM και 256GB σε storage, Android 10 OS και μπαταρία στα 5800mAh. Επιπλέον, το ROG Phone 3 θα υποστηρίζει dual-mode 5G για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ στην καρδιά του θα βρίσκεται ένας octa-core processor χρονισμένος στα 3.09GHz που όλοι πιστεύουν ότι πλέον θα είναι το πολυαναμενόμενο Snapdragon 865+ SoC. Όσον αφορά τα φωτογραφικά features του, περιμένουμε ένα quad setup (με 64MP main camera και 13MP δευτερεύουσα κάμερα, αλλά και τηλεφακό). Πάρτε και μια γεύση από το πρώτο hands-on της συσκευής…  

    https://youtu.be/a9DBMUhp0eM

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles