15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το smarphone που υπόσχεται… 35 μέρες αυτονομία!

    Πόσο καιρό έχεις να ακούσεις για κάποιο κινητό της Philips; Πολύ ε… (Αν, παρεμπιπτόντως, κουβαλάς μερικά χρονάκια στην πλάτη σου, ίσως και να σου είναι δύσκολο να ξεχάσεις το “θρυλικό” Diga). Ας επιστρέψουμε, όμως, πίσω στο 2013 όπου η εταιρεία διαθέτει ένα smartphone που υπόσχεται εντυπωσιακή αυτονομία, δίνοντας λύση σε ένα από τα σημαντικότερα ίσως προβλήματα των σύγχρονων συσκευών, το ότι “στραγγίζουν” την μπαταρία τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα θέλατε.

    philips-xenium

    Αναφερόμαστε στο Xenium W8510, της Philips, μία Android συσκευή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να πετύχει αυτονομία έως και 35 ημέρες, ομιλία έως και 18 ώρες σε 3G δίκτυο και δυνατότητα surfing στο Internet για έως 14 ώρες μέσω Wi-Fi. Διαθέτει μπαταρία 3.300mAh, τις εντυπωσιακές όμως αυτές επιδόσεις δεν τις επιτυγχάνει μόνο χάρη στο μέγεθός της, αλλά και το συνδυασμό βελτιστοποίησης hardware και tricks στο κομμάτι του λογισμικού.

    Το κινητό διαθέτει ακόμη και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, λαμβάνοντας μία μέρα αναμονής ή δύο ώρες ομιλίας μόνο με δεκάλεπτη παραμονή στο φορτιστή του.

    Τα specs του από την άλλη είναι μέτρια, καθώς διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών HD, έναν επεξεργαστή της MediaTek, 1GB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο, σε κάθε περίπτωση η εντυπωσιακή αυτονομία του ίσως αποτελεί λόγο αγοράς από μόνη της για χρήστες με απαιτήσεις σ’ αυτό το κομμάτι. Προς το παρόν, η συσκευή κυκλοφορεί στην Κίνα, ωστόσο θα είχε ίσως ενδιαφέρον να τη δούμε και στα μέρη μας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles