17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο international trailer του remake των “Ghostbusters” είναι γεμάτο φαντάσματα, γέλιο και… πράσινη γλίτσα!

    Είχαμε δει το πρώτο trailer πριν μία εβδομάδα. Τώρα, το νέο «international» trailer για το remake των Ghostbusters είναι πλέον πραγματικότητα και σίγουρα οι λάτρεις του είδους των ταινιών θα το βρουν πολύ ενδιαφέρον.

    i1ln4exrofbb1rh7i9ji

    Πρόκειται για 2 λεπτά γέλιου, φαντασμάτων και φυσικά πράσινης γλίτσας που όλοι μας απολαύσαμε – και αγαπήσαμε – κατά το παρελθόν, έστω και αν πλέον οι… πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει δραματικά. Στο remake του “Ghostbusters” θα βρούμε μία τετράδα κυριών (τρεις γυναίκες επιστήμονες και μία υπάλληλο του μετρό) που σκοπό τους έχουν να αντιμετωπίσουν υπερφυσικά φαινόμενα και οντότητες στη Νέα Υόρκη! Πρωταγωνιστούν οι Kristen Wiig (στο ρόλο της κορυφαίας ειδικού στην επιστήμη των σωματιδίων), η Melissa McCarthy (ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα) και η Kate McKinnon στο ρόλο της μηχανικού που αναλαμβάνει να κατασκευάζει τον high tech εξοπλισμό της ομάδας.

    Το γκρουπ των 4 γυναικών κλείνει η Leslie Jones στο ρόλο της υπαλλήλου το μετρό της Νέας Υόρκης και μπλέκεται στα πόδια των τριών επιστημόνων, μαζί με το όχημα της ομάδας, την πασίγνωστη λευκή Cadillac που όλοι οι fans του είδους θυμούνται και λατρεύουν! Α, στην ταινία παίζει και ο Chris Hemsworth στο ρόλο του… γραμματέα της ομάδας μαζί με αρκετούς άλλους ηθοποιούς σε διάφορους ρόλους. Απολαύστε το trailer της ταινίας που – by the way- θα βγει στους κινηματογράφους στις 15 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles