15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To Windows Timeline φτάνει στους χρήστες Android

    Μία από τις ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του Build 2018 conference αφορά τους χρήστες του Android. Κι αυτό γιατί η Microsoft ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει το Timeline feature των Windows 10 στο Android, μέσω του Microsoft Launcher.

    Microsoft-to-bring-a-nifty-Windows-10-feature-to-Android-via-Microsoft-Launcher

    Το Timeline επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να εντοπίζουν την πρόσφατη δραστηριότητά τους, όπως π.χ. έγγραφα που έχουν δημιουργήσει τις τελευταίες 30 ημέρες. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο και παρακολουθεί όλες τις activities του χρήστη και τις τοποθετεί σε μία σελίδα εύκολης παρακολούθησης.

    https://www.youtube.com/watch?v=nNdirfTlU4E

    Το επόμενο update του Microsoft Launcher θα επιτρέψει και στους χρήστες Android, λοιπόν, να επωφεληθούν από το Timeline feature. Εκτός από την εύρεση ενός συγκεκριμένου εγγράφου στον υπολογιστή τους, οι χρήστες Android θα μπορούν επίσης να συνεχίζουν διάφορες δραστηριότητες μέσα σε διαφορετικές εφαρμογές, όπως το να γράφουν ένα έγγραφο στο Word στον υπολογιστή και να το κάνουν resume στο smartphone.

    Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Launcher στο Android θα υποστηρίζει και τους πελάτες Enterprise, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μια σειρά business εφαρμογών μέσω της Microsoft Intune.

    Τέλος, η Microsoft δεν ξέχασε και τους χρήστες iOS, καθώς επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία Timeline θα είναι προσβάσιμη από το iPhone μέσω του Edge browser.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles