21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το χριστουγεννιάτικο δώρο της τελευταίας στιγμής που θα κάνει τους φίλους σου να χαμογελάσουν

    Μπορείς να το “φτιάξεις” κυριολεκτικά και την τελευταία στιγμή. Ακόμη και αφού κλείσουν τα καταστήματα… Και είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες της κρίσης που περνάμε.


    Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι πλέον σε απόσταση… αναπνοής κι εσύ ετοιμάζεσαι για ρεβεγιόν και γεύματα με γαλοπούλες και άλλα χαριτωμένα -παχυντικά και μη- εδέσματα. Τι δώρα όμως θα κάνεις στους φίλους σου;

    Κανονικά, θα έπρεπε να είσαι ήδη στα καταστήματα και να φροντίζεις για την αγορά τους. Αν όμως δεν είσαι, είτε γιατί δεν προλαβαίνεις, είτε γιατί τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν και πολλά-πολλά φέτος, το CNET σου δίνει μια άκρως πρωτότυπη, φρέσκια και ανέξοδη ιδέα, για την οποία θα χρειαστείς μόνο τη… διάθεσή σου!

    Στα πρότυπα των CDs που φτιάχναμε παλιά για τους φίλους μας, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα USB stickάκι ειδικά αφιερωμένο στον καθένα.

    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το stick (φανταζόμαστε θα έχεις αρκετά σπίτι) και λίγο χρόνο για να το γεμίσεις.. Μπορείς να βάλεις σ’ αυτό ό,τι “ψηφιακά” καλούδια θέλεις. Μπορείς να φτιάξεις μία συλλογή με αγαπημένα τραγούδια για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο, να φτιάξεις ένα album με τις καλύτερες φωτογραφίες σας το 2011 ή ακόμη και να του περάσεις την αγαπημένη του ταινία σε DivX ή -γιατί όχι- ένα video από το τελευταίο πάρτυ που περάσατε super.

    Αν θέλεις ακόμη περισσότερο personalization και χριστουγεννιάτικο κλίμα, βάλε στο στικάκι μία κόκκινη κορδέλα, τοποθέτησέ το μέσα σε ένα εορταστικό σακουλάκι και… είσαι έτοιμος!

    Μπορείς ακόμη και να ονομάσεις το stick μ’ ένα μήνυμα για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μη τι άλλο, μόλις ο φίλος σου το βάλει στον υπολογιστή του, θα χαμογελάσει με την έκπληξη και με το γεγονός ότι ξόδεψες χρόνο και διάθεση γι’ αυτόν. Αυτό, άλλωστε, είναι μερικές φορές πιο πολύτιμο και από το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δώρο…

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles