15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τρελή αυτονομία! Το Oppo Watch 2 υπόσχεται 16 ημέρες αυτονομίας, χωρίς φόρτιση!

    Χωρίς αμφιβολία, η αυτονομία ενός smartwatch μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που μπορεί να κερδίσει την καρδιά κάθε καταναλωτή. Πολλές άλλωστε εταιρείες ποντάρουν στην αυτονομία των smartwatches τους και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς την θετική κατεύθυνση (πριν από χρόνια η μπαταρία στα «έξυπνα ρολόγια» δεν κρατούσε παραπάνω από ένα διήμερο). Για αυτό θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις με το Oppo Watch 2, το οποίο σύμφωνα με τους υπευθύνους της θα διαθέτει μπαταρία, η οποία θα «κρατάει» 16 μέρες (σε power saving mode).

    Στην καρδιά του Oppo Watch 2 θα βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 4100 SoC, το οποίο θα τρέχει το ColorOS που φέρει την σφραγίδα της Oppo, αλλά είναι άγνωστο εάν θα κυκλοφορήσει με τη συγκεκριμένη έκδοση στο εξωτερικό (H Oppo χρησιμοποιεί και το Wear OS, αλλά είναι άγνωστο ένα θα πράξει το ίδιο και με το νέο της smartwatch). To εν λόγω ρολόι θα διατίθεται σε μεγέθη στα 42 και 46mm και ένα ακόμη στοιχείο που θα ξεχωρίζει θα είναι το curved OLED display του με 60Hz refresh rate. Φυσικά, θα διαθέτει μια σειρά από σένσορες που θα μετρούν και θα καταγράφουν την καρδιακή λειτουργία, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα και την ποιότητα του ύπνου. Το Oppo Watch 2 θα κοστίζει κοντά στα 200$ και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κατά πόσο θα το δούμε και εκτός Κίνας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles