19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Video με σκηνές… sex μαθητή προβλήθηκε σε τελετή αποφοίτησης

    Γονείς και εκπαιδευτικοί έμειναν έκπληκτοι όταν, σ’ ένα video με στιγμιότυπα από τη σχολική ζωή των μαθητών που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια μίας τελετής αποφοίτησης, εμφανίστηκαν… σκηνές sex!

    Στο “επίμαχο” στιγμιότυπο του video, πρωταγωνιστής ήταν ένας μαθητής του σχολείου μαζί με μία κοπέλα που χαρακτηρίζεται ως “εξωσχολική”. Και απ’ ό,τι φαίνεται, οι πιο “ιδιαίτερες” στιγμές τους έφτασαν στα μάτια πάνω από 450 αποφοίτων του σχολείου, καθηγητών, καθώς και μελών της οικογένειας τους.

    Ο διευθυντής του σχολείου, που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, δήλωσε ότι δε θα επιδιώξει την τιμωρία του μαθητή, καθώς δε φαίνεται να ευθύνεται για την ύπαρξη του video, το οποίο είναι αποτέλεσμα λήψης με κρυφή κάμερα. Παρ’ όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της λήψης του φαίνεται ότι έχουν βρεθεί, αλλά και τιμωρηθεί από το σχολείο, χωρίς όμως η υπόθεση να προχωρήσει περαιτέρω…

    Βέβαια, είναι στο χέρι του μαθητή που πρωταγωνιστεί στο video αλλά και της κοπέλας του να κινηθούν νομικά, για τη δημόσια “έκθεση” την οποία έχουν υποστεί από την προβολή του στη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles