19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    WiFi Speed Labels: Το Android 8.1 σας δείχνει πλέον την ταχύτητα του Wi-Fi σας!

    Η Google προσθέτει μία νέα χρήσιμη δυνατότητα στο Android 8.1, έτσι τώρα μπορείτε να βλέπετε το speed rating της Wi-Fi σύνδεσης σας.

    android-8-1-now-shows-users-the-speed-of-wi-fi-connections

    Ο λόγος για το WiFi Speed Labels με την ιδέα της λειτουργίας του είναι πολύ απλή. Οι χρήστες μπορούν να δουν με μια ματιά την ποιότητα της σύνδεσης Wi-Fi που ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν. Βλέπετε λοιπόν αν το Wi-Fi σας είναι Slow (μόνο για αποστολή κειμένων), OK (για να διαβάσετε τις ειδήσεις και να χρησιμοποιήσετε τα social media), Fast (για να χρησιμοποιήσετε το YouTube και άλλες υπηρεσίες) και Very Fast (ουσιαστικά, σας επιτρέπει να κάνετε ό,τι θέλετε).

    Δεν είναι ένας ακριβής τρόπος καθορισμού της ταχύτητας, αλλά, προς το παρόν, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφερθεί. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο παροχέας για αυτές τις αξιολογήσεις είναι η Google.

    Μπορείτε να δείτε αυτές τις αξιολογήσεις με ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi οι οποίες με τη πάροδο του χρόνου θα βελτιώνονται. Φυσικά, υπάρχει και τρόπος να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό. Απλώς μεταβείτε στα  Settings > Network & Internet > Wi-Fi > Wi-Fi Preferences > Advanced > Network και επιλέξτε Καμία αντί για της Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles