21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Windows 10: Τεχνική Παρουσίαση και Παραγωγικότητα

    windows 10

    Η πρώτη έκδοση (Technical Preview) του Windows 10 καταδεικνύει τα νέα επίπεδα ευελιξίας, πλοήγησης και οικειότητας μέσα από την εμπειρία των Windows 10 όπως:

    Διευρυμένο Start Menu: Το γνωστό Start menu επιστρέφει προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση με ένα μόνο κλικ στις λειτουργίες και τα αρχεία που οι χρήστες αξιοποιούν περισσότερο, προσφέροντας ένα νέο χώρο για προσωπικές επιλογές σε σχέση με εφαρμογές, προγράμματα, επαφές και ιστοσελίδες.

    Οι εφαρμογές τρέχουν σε window: Εφαρμογές από τo Windows Store τώρα μπορούν να ανοίξουν στην ίδια μορφή όπως και τα παραδοσιακά προγράμματα του desktop. Μπορούν να αλλάξουν μέγεθος, να μετακινηθούν και να έχουν τίτλους στο πάνω μέρος επιτρέποντας μεγέθυνση, σμίκρυνση και κλείσιμο με ένα κλικ.

    Βελτιώσεις Snap: Η εργασία με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα είναι πιο εύκολη και πιο διαισθητική με βελτιώσεις της λειτουργίας Snap. Αξιοποιήστε μέχρι και τέσσερεις εφαρμογές στην ίδια οθόνη σε νέα ειδική διάταξη. Τα νέα Windows θα δείχνουν επίσης άλλες εφαρμογές και προγράμματα που είναι σε λειτουργία για επιπλέον snapping ενώ θα προσφέρουν έξυπνες προτάσεις για αξιοποίηση χώρου στην οθόνη με άλλες ανοικτές εφαρμογές.

    New Task View κουμπί: Το νέο κουμπί Task View στο μενού (task bar), προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήση στο να δει όλα τα ανοικτά αρχεία και εφαρμογές, επιτρέποντας γρήγορη εναλλαγή και πρόσβαση με ένα άγγιγμα (touch) σε όλα τα desktops που έχουν δημιουργηθεί.

    Multiple desktops (Πολλαπλές επιφάνειες εργασίας): Αντί να έχετε πάρα πολλές εφαρμογές και αρχεία διάσπαρτα σε μία οθόνη, τώρα είναι εύκολο να δημιουργήσετε, να αλλάξετε και να εργαστείτε ανάμεσα σε διαφορετικές, διακριτές επιφάνειες εργασίας (desktops) για διαφορετικούς σκοπούς και projects είτε για εργασία είτε για προσωπική χρήση, ή και τα δύο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles