19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χανιά. Ένας νομός, ατελείωτες επιλογές

    Η ίδια η πόλη των Χανίων είναι ιδιαίτερα γραφική και θα σας γοητεύσει, ειδικά κάνοντας βόλτα στην παλιά πόλη που περιβάλλεται από τα περίφημα ενετικά τείχη του 15ου αιώνα. Από εκεί και πέρα στο νομό θα βρείτε ατελείωτες επιλογές.

    chania

    Το διάσημο Ελαφονήσι με τις υπέροχες παραλίες με τα ρηχά νερά και τη ροζ άμμο (λόγω των κοραλλιών) θα αποτελέσει μία από τις εκδρομές σας στο νησί, όπως και η -απαράμιλλης ομορφιάς- λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο ακρωτήρι Γραμβούσα που αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη της Κρήτης και στην οποία θα έχετε πρόσβαση με καράβι, αλλά και η πανέμορφη παραλία της Φαλάσαρνας. Επισκεφθείτε ακόμη την Παλιόχωρα και τη Σούγια, ενώ μην παραλείψετε να δείτε το Φραγκοκάστελλο, με το κάστρο, τις όμορφες παραλίες και τα… φαντάσματα Δροσουλίτες. Η Χώρα Σφακίων θα σας δώσει μια διαφορετική εικόνα Κρήτης που δεν πρέπει να χάσετε. Τέλος, αν σας αρέσει η πεζοπορία, μη χάσετε με τίποτα το μαγευτικό Φαράγγι της Σαμαριάς, ένα μοναδικό τοπίο για την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα.

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    KRUSELL SEALABOX

    krusell-sealabox-red-95333

     

    Υποστηρίζει το πρότυπο IPX7 και σας επιτρέπει να βυθίσετε το κινητό σας σε βάθος έως και 1 μέτρο για 30 λεπτά. Κατάλληλο για αρκετές από τις συσκευές που διατίθενται σήμερα στην αγορά, ανάμεσά τους μοντέλα της HTC, της Nokia, της Samsung και της Sony.
    www.volte-tel.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    Μega Effects Mascara της Avon

    Μega Effects Mascara της Avon

    Το -πρώτο στην αγορά- βουρτσάκι της (Wonder Brush) μεταφέρει 40% περισσότερο προϊόν παρέχοντας στιγμιαία απίστευτο όγκο από άκρη σε άκρη με μία μόνο κίνηση! Είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles