16.6 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Υψηλή ζήτηση για το iPhone 15 Pro Max – Συνεχίζονται οι προκλήσεις στην παραγωγή

    Η Apple πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε τη νέα σειρά iPhone 15 και τα 4 μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή. Είναι ενδιαφέρον να δούμε σε αυτό το σημείο τι ακριβώς συμβαίνει με τη ζήτηση και τις προ-παραγγελίες των νέων smartphones.

    Σύμφωνα με το γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να ξεπεράσει σε ζήτηση τον προκάτοχό του iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι η ζήτηση για το iPhone 15 Pro είναι ασθενέστερη σε σχέση με το iPhone 14 Pro μέχρι στιγμής, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να αγοράσουν το αναβαθμισμένο μοντέλο Pro Max φέτος.

    Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει αναβαθμισμένο τηλεφακό με οπτικό ζουμ έως και 5x, σε σύγκριση με έως και 3x στο iPhone 15 Pro. Στις ΗΠΑ, η τιμολόγηση της συσκευής ξεκινά από 1,199 $ για τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Η Apple δεν προσφέρει πλέον το Pro Max με 128 GB αποθηκευτικού χώρου για 1,099 $ όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Kuo επανέλαβε ότι το iPhone 15 Pro Max εισήλθε στη μαζική παραγωγή αργότερα από τις άλλες συσκευές της σειράς iPhone 15, γεγονός που συνέβαλε στις μεγάλες καθυστερήσεις αποστολής. Στις ΗΠΑ, ορισμένες εκδόσεις του iPhone 15 Pro Max εκτιμάται ότι θα παραδοθούν τον Νοέμβριο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Το Pro Max συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις παραγωγής που είναι “πιο έντονες” από ό, τι για τα άλλα μοντέλα. Ο Kuo πιστεύει ότι η ζήτηση για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus ήταν «περίπου στο ίδιο επίπεδο» με τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus μετά το ίδιο χρονικό διάστημα.  Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 15: Διαθέσιμα για προπαραγγελία στα καταστήματα Nova

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles