21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η LG θα ανακοινώσει smartwatch με στρογγυλή οθόνη στην IFA 2014! (video teaser)

    Από όλα τα smartwatches που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα, τις εντυπώσεις έκλεψε ένα: το απίθανα όμορφο Moto 360, με τη στρογγυλή οθόνη που κάνει τη διαφορά. Τώρα, φαίνεται πως η LG “εμπνέεται” από την επιτυχημένη σχεδίασή του και ετοιμάζεται να ανακοινώσει στην IFA 2014 τη δική της αντίστοιχη πρόταση.

    LG-New-Smartwatch-IFA-2014

    Το teaser της εταιρείας είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο και το LG G Watch R, όπως θα ονομάζεται, θα κάνει την πρεμιέρα του στη γερμανική έκθεση, επιχειρώντας να κλέψει τα βλέμματα από τις δεκάδες ανακοινώσεις της IFA 2014.

    Νέα σχεδίαση λοιπόν για την LG, πολύ διαφορετική από το υπάρχον G Watch της εταιρείας. Η συσκευή διαθέτει πλήκτρο στην πλαϊνή επιφάνειά της, ενώ, από τη σύντομη ματιά που μας δίνει γι’ αυτήν η κορεατική εταιρεία, αντιλαμβανόμαστε ότι ενσωματώνει ψηφιακό μετρητή βημάτων, απόστασης και πυξίδα.

    Και κάπως έτσι, ο ανταγωνισμός σχετικά με τα smartwatches μεγαλώνει. Στην IFA 2014 θα παρουσιάσει έξυπνο ρολόι και η Asus, ενώ και η HTC φαίνεται πως ετοιμάζει σιγά-σιγά τη δική της πρόταση. Για να δούμε θα καταφέρει κάποια από όλες να ξεπεράσει τη γοητεία του Moto 360; Στο Βερολίνο θα έχουμε την απάντηση…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles