20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    “Nonstop”: Η νέα υπηρεσία της MTN στην καρτοκινητή τηλεφωνία

    Η ΜΤΝ, παρουσίασε πρόσφατα μια νέα υπηρεσία με την ονομασία «nonstop» που απευθύνεται στους χρήστες της καρτοκινητής  τηλεφωνίας.

    Με το «nonstop», κάθε υφιστάμενος αλλά και νέος συνδρομητής καρτοκινητής MTN PayAsYouGo,  έχει τη δυνατότητα να μιλά απεριόριστα με οποιοδήποτε άλλο συνδρομητή ΜΤΝ. Η καινοτομική υπηρεσία της ΜΤΝ προσφέρει ασταμάτητη ομιλία προς όλη την ΜΤΝ, χωρίς όριο, για 30 μέρες, με μόνο 5 ευρώ.

    Σχετικά με το «nonstop», ο κ. Χρονόπουλος, Chief Marketing Officer της MTN δήλωσε: «Η ΜΤΝ πρωτοπορεί ακόμη μια φορά: Σε αυτή τη δύσκολη εποχή ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες του χρήστη για οικονομία και ευελιξία. Oι συνδρομητές μας αλλά κι αυτοί που πρόκειται να συνδεθούν με την καρτοκινητη MTN PayAsYouGo έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές υπηρεσίες. Στην ΜΤΝ προσφέρουμε πάντα περισσότερα».

    Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ο συνδρομητής θα πρέπει να στείλει με γραπτό μήνυμα τη λέξη nonstop στο 8008. Η ενεργοποίηση ισχύει για 30 ημέρες για κλήσεις εντός Κύπρου.

    Παράλληλα, η ΜΤΝ δίνει στον συνδρομητή τη δυνατότητα να μάθει οποιαδήποτε στιγμή πότε λήγει η υπηρεσία του, στέλνοντας γραπτό μήνυμα με τη λέξη exp ή expire στο 8008.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles