17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κάνουμε το unboxing του Playstation Vita Gift Pack

    Η Sony είχε ανακοινώσει ότι με κάθε προπαραγγελία του Playstation Vita, θα προσφέρει το Gift Pack, ένα πακέτο με διάφορα δώρα, τόσο ψηφιακά όσο και υλικά, για τους early adopters της νέας φορητής κονσόλας. Όταν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες, πριν από λίγες μέρες, δεν χάσαμε καιρό να δηλώσουμε κι εμείς τη δική μας, για την έκδοση με WiFi & 3G στα 300 ευρώ. Έτσι παραλάβαμε άμεσα το Gift Pack, που περιλαμβάνει τα πρώτα από τα δώρα που είχε ανακοινώσει η Sony.

    Στη συσκευασία βρίσκεται ένας κωδικός, τον οποίο εξαργυρώσαμε στη σελίδα psvitafirst.com. Αποκτήσαμε έτσι το δικαίωμα να κατεβάσουμε παιχνίδια με έκπτωση για το Vita, αλλά και δωρεάν περιεχόμενο για το Playstation Home και το PS3. Όλα αυτά βέβαια όταν κυκλοφορήσει η κονσόλα, ενώ ο κωδικός έχει ημερομηνία λήξης στις 31 Αυγούστου 2012.

    Επίσης το Gift Pack περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικά τύπου in-ear, με ανοικτό μπλε χρώμα, ελαφρύ μεταλλικό περίβλημα, επίχρυσο στερεοφωνικό βύσμα, στολισμένα με το λογότυπο του Playstation. Αυτά συνοδεύονται από δύο επιπλέον ζευγάρια λαστιχένια μαξιλαράκια, το ένα σε μικρότερο και το άλλο σε μεγαλύτερο μέγεθος από αυτά που βρίσκονται ήδη στα ακουστικά.

    Αν λοιπόν είστε ήδη απολύτως σίγουροι ότι θέλετε να αποκτήσετε ένα PS Vita, είναι μία καλή ιδέα να προχωρήσετε από τώρα σε προπαραγγελία της συσκευής, ώστε να απολαύσετε και τα πρόσθετα καλούδια.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles