23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    2020… Κανείς δεν θέλει να το θυμάται, ούτε το YouTube Rewind!

    Το 2020 (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μάλλον δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις χρονιές που θα ήθελε κανείς να θυμάται. Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι ότι οι περισσότεροι θα θέλουν να το ξεχάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα, προχωρώντας με μεγαλύτερη αισιοδoξία στο 2021 που βρίσκεται προ των πυλών. Το ίδιο θα κάνει και το YouTube, καθώς φέτος αποφάσισε ύστερα από 10 χρόνια να μην δημιουργήσει το παραδοσιακό rewind video, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για μια «ανασκόπηση» με τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που έφυγε, παρουσιάζοντας στιγμές από τα πιο επιδραστικά και viral videos που προήλθαν από τους content creators της γνωστής πλατφόρμας.

    Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το YouTube, το 2020 αποτελεί μια διαφορετική χρονιά για όλους μας και δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαστε ότι δεν ήταν, αποδίδοντας τα εύσημα στους δημιουργούς αναφέροντας ότι όλο το καλό κομμάτι αυτής της άσχημης χρονιάς, προήλθε από τους users και τους content creators της υπηρεσίας. Αν και πολλές φορές το YouTube Rewind video συγκέντρωνε τα πυρά της κοινότητας και τα dislikes έπεφταν βροχή (κάτι που συνέβη ιδιαίτερα το 2018), ωστόσο πάντοτε μπορούσε να λειτουργήσει ως μια καλή ιντερνετική ανασκόπηση για την χρονιά που πέρασε. Βέβαια, με το 2020 νομίζουμε ότι πολύ ορθά έπραξε το YouTube και θέλησε να το «σβήσει» από τη συλλογή μνήμη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles