17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το «έξυπνο» αλεξινέμιο της Samsung που θα μεταμορφώσει το scooter σας!

    Όταν οι τύποι της Samsung και της Yamaha έχουν κέφια, αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κάπως έτσι θα περιγράφαμε το «έξυπνο» concept αλεξινέμιου που δημιούργησαν σε συνεργασία οι δύο εταιρίες για τα μηχανάκια του κοντινού μέλλοντος.

    gevhaebictnqaxpyqzla

    Σίγουρα δεν είναι το πρώτο «έξυπνο» αλεξινέμιο στον κόσμο, αφού αρκετοί έχουν επιχειρήσει να σχεδιάσουν – όχι με επιτυχία- κάτι ανάλογο, είναι όμως το πιο αξιόλογο και εύχρηστο από αυτά που έχουμε δει εδώ και καιρό σαν γκατζετάκηδες. Λειτουργεί όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς: αποτελείται από ένα μικρό προτζέκτορα που τοποθετείται πίσω (και κάτω) από το αλεξινέμιο της μηχανής και αφού γίνει pair με το smartphone σας, προσφέρει πληροφορίες που σίγουρα θα σας χρειαστούν.

    Έτσι ενημερώνει τον αναβάτη για το πως μπορεί να διαχειριστεί εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα, προσφέρει πληροφορίες πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο, ενημερώνει για τον καιρό στην περιοχή που βρίσκεστε, την κατάσταση της κίνησης κ.α.

    Πρόκειται για concept δημιουργί φυσικά, έτσι μην περιμένετε να το βρείτε διαθέσιμο στο… μαγαζί της γειτονιάς σας, ακόμα και έτσι όμως δείχνει πολλά υποσχόμενο, δε νομίζετε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles