20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To 24 επιστρέφει… χωρίς όμως τον Jack Bauer!

    Οι μέρες του Jack Bauer στο 24 τελειώνουν επίσημα… Το κανάλι Fox φαίνεται πως παρήγγειλε έναν πιλότο για το “24:Legacy”, τη νέα σειρά που θα “αναβιώσει” το 24, χωρίς ωστόσο τον Jack Bauer στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    24

    Με ολοκαίνουριο cast αλλά βασισμένο στην κλασική μορφή του 24, κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει τον κλασικό ήχο του ρολογιού, τα παράθυρα στην οθόνη, ενώ θα έχει διάρκεια μίας ώρας (με τις διαφημίσεις) και θα ακολουθεί γεγονότα μίας ημέρας σε πραγματικό χρόνο. Ένα concept που λατρέψαμε, από τις πρώτες κιόλας σεζόν του 24 και μας έκανε να μένουμε ατελείωτες ώρες μπροστά από την τηλεόρασή μας, επιστρέφει και περιμένουμε να δούμε αν θα μας συγκινήσει και πάλι.

    Η υπόθεση του 24:Legacy περιστρέφεται γύρω από την επιστροφή ενός στρατιωτικού ως ήρωα στις ΗΠΑ, όπου εξαναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τη CTU για να σώσει τη ζωή του και να σταματήσει κάτι που δυνητικά θα μπορούσε να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος. Κλασικό 24 λοιπόν χωρίς όμως τον ήρωα για το οποίο το λατρέψαμε… Το όνομα του νέου χαρακτήρα είναι Eric Carter και θα έχει μία γυναίκα συνεργάτη.

    Ο Kiefer Sutherland, αν και δε συμμετέχει στη νέα σειρά, θα βρίσκεται στην ομάδα παραγωγής της, μαζί με τους -γνωστούς από παλιά στο 24- Howard Gordon, Manny Coto, Evan Katz και Brian Grazer.

    Για να δούμε τι θα δούμε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles