17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά είναι τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Tab S3 που διέρρευσαν!

    Μπορεί η Samsung να μην μας παρουσιάσει το Galaxy S8 στην έκθεση MWC, ωστόσο θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε αυτή με το Galaxy Tab S3, για το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και μερικές φωτογραφίες που δείχνουν και την ύπαρξη ενός μαγνητικού πληκτρολογίου, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά. Το νέο αυτό tablet έρχεται με οθόνη 9.7 ιντσών Super AMOLED, που είναι ακριβώς η ίδια ως προς το μέγεθος με εκείνη του Tab S2 αν και είναι πιο παχύ και πιο ελαφρύ.

    cxv

    Η μεγαλύτερη διαφορά του σε σχέση με τον προκάτοχο βρίσκεται στη λειτουργικότητά του. Συγκεκριμένα, έρχεται εξοπλισμένο με μια γραφίδα και υποστηρίζει πλήρως τη δυνατότητα γραφής με το χέρι, ενώ το μαγνητικό πληκτρολόγιο υπόσχεται να το καταστήσει ως έναν επάξιο αντικαταστάτη των laptop. Στην ουσία πρόκειται για ένα Android tablet με έμφαση στην παραγωγικότητα και αποτελεί την απάντηση της Samsung στα Microsoft Surface και Apple iPad Pro.

    Η Super AMOLED οθόνη του είναι ανάλυσης 2048 x 1536 pixels, με υποστήριξη περιεχομένου HDR, κάτι που σημαίνει πιο ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, καταφθάνει με Android 7 Nougat αλλά και με το νέο interface της Samsung, το Grace UI. Στο εσωτερικό του η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει ένα Snapdragon 820 SoC, 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος λέγεται πως θα μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω.

    Samsung-Galaxy-Tab-S3-1024x775

    Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι θα διαθέτει και σύστημα τεσσάρων ηχείων, προσφέροντας μια πολύ καλή εμπειρία, την οποία θα χαρακτηρίζει ο ποιοτικός ήχος, ιδίως στις περιπτώσεις που χρησιμοποιηθεί για gaming. Σε σχέση με τον προκάτοχό του θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και την τεχνολογία Adaptive Fast charge, που υπόσχεται γρήγορη φόρτιση. Όπως καταλάβατε, το Galaxy Tab S3, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση στο χώρο των Android tablet και αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για αυτό.


    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles