15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτή η εταιρεία σάς επιβραβεύει με $100.000 αν μείνετε ένα χρόνο μακριά από το smartphone σας

    H εταιρεία ροφημάτων Vitaminwater ξεκίνησε πρόσφατα ένα διαγωνισμό, ο οποίος προκαλεί τους συμμετέχοντες να εγκαταλείψουν τα smartphones και τα tablets τους για έναν ολόκληρο χρόνο. Θα τα καταφέρνατε;

    Το έπαθλο πάντως, αξίζει τον κόπο, καθώς πρόκειται για 100.000 δολάρια!

    vitaminwater-contest

    Το #nophoneforayear challenge ζητά από κάποιον που θα δεχθεί αυτή την πρόκληση να μείνει 365 ημέρες χωρίς το smartphone και το tablet του, αλλά και να συμφωνήσει ότι δε θα χρησιμοποιήσει τη συσκευή κάποιου φίλου του.

    Το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να υπογράψει ένα συμβόλαιο, στο οποίο θα συμφωνεί ότι δε θα χρησιμοποιήσει κάποιο smartphone κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και, αν τηρήσει τους κανόνες, θα επιβραβευτεί με 100.000 δολάρια.

    Ακούγεται ίσως εύκολο, αλλά πρώτα πρέπει να πείσετε την εταιρεία ότι είστε το σωστό άτομο για κάτι τέτοιο. Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να ανεβάσετε μία φωτογραφία στο Twitter ή το Instagram, που να σημειώνει ότι θέλετε να κάνετε ένα …break από το smartphone σας με το hashtag #nophoneforayear.

    Οι συμμετοχές που θα υποβληθούν θα κριθούν με βάση τη δημιουργικότητα, τη συνάφεια με το brand, το χιούμορ και την ποιότητά τους. Έχετε περιθώριο έως  τις 8 Ιανουαρίου για να δηλώσετε συμμετοχή, ενώ η εταιρεία θα ανακοινώσει αυτόν που θα επιλέξει στις 22 Ιανουαρίου.

    Όσο για την επικοινωνία του συμμετέχοντα; Μπορεί να μην έχει smartphone, αλλά η VitaminWater θα του προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο του 1996 για τις βασικές ανάγκες του…

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles