20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Άγριο bulling σε ηθοποιό του Resident Evil 4 Remake – Αναγκάστηκε να κλείσει τα social media

    Πολλοί ηθοποιοί έχουν κατά καιρούς δώσει τη φωνή τους στην κατάσκοπο Ada Wong του Resident Evil, με τελευταία την Lily Gao στο πρόσφατο remake του Resident Evil 4. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ερμηνεία της δε φαίνεται να έπεισε μερικούς fans, οι οποίοι γέμισαν το Instagram της ηθοποιού με προσβλητικά σχόλια. Η Gao αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο λογαριασμό της, κρύβοντας ή διαγράφοντας σχετικές αναρτήσεις.

    H ηθοποιός λάμβανε τις τελευταίες μέρες σχόλια όπως τα ακόλουθα: “Κατέστρεψες το remake, νιώθω σαν να σπατάλησα τα χρήματά μου” και “η φωνή σου ήταν φρικτή… Ακουγόταν εξαιρετικά άκαμπτη και δεν υπήρχε τίποτα σαγηνευτικό. Δεν ταίριαζε καθόλου, ελπίζω να μην σε προσλάβουν για άλλο παιχνίδι”.

    Οι κριτικές για την ερμηνεία της Gao ήταν αρκετά αντιφατικές. Κάποιοι fans τη θεώρησαν «βαρετή» και «άψυχη». Ωστόσο, η Capcom ούτε επέλεξε την Gao τυχαία ούτε ξέχασε να τη σκηνοθετήσει κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης. Στα προηγούμενα παιχνίδια του Resident Evil, οι ατάκες της Ada χαρακτηρίζονταν από υπερβολική σαγηνευτικότητα που ξεπερνούσε ίσως τα όρια, ενώ στο remake του RE4 ακούγεται αποστασιοποιημένη και επαγγελματίας. Στόχος της εταιρείας ήταν οι πρωταγωνιστές να είναι στο εξής πιο γειωμένοι. Γενικότερα, το bulling έφτασε σε τέτοιο βαθμό που η ηθοποιός φαίνεται ότι αποφάσισε να αποσυρθεί -τουλάχιστον για την ώρα- από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΟΚ & ΔΕΟΣ! H Sega «σκότωσε» τον Sonic…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles