20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Amazon: Prime Video με διαφημίσεις για όσους δεν πληρώσουν… περισσότερο

    Τα φθηνότερα συνδρομητικά πακέτα με διαφημίσεις έχουν γίνει μόδα το τελευταίο διάστημά. Τώρα, και η Amazon ανακοίνωσε σχέδιά της να αρχίσει να τοποθετεί «περιορισμένες διαφημίσεις» σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που προβάλλονται στην πλατφόρμα Prime Video, που θα επιτρέψουν στον “γίγαντα” του ηλεκτρονικού εμπορίου να «συνεχίσει να επενδύει σε συναρπαστικό περιεχόμενο». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Amazon, οι διαφημίσεις θα εισαχθούν για πρώτη φορά σε περιεχόμενο Prime Video στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τον Καναδά σε μη αναφερόμενη ημερομηνία στις «αρχές του 2024», με τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Μεξικό και την Αυστραλία να ακολουθούν αργότερα.

    Η Amazon ανέφερε ότι δεν σχεδιάζει να αλλάξει την τρέχουσα τιμή των συνδρομών Prime το 2024 και τα μέλη Prime θα ειδοποιηθούν για την αλλαγή αρκετές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι διαφημίσεις, μαζί με λεπτομέρειες για να εγγραφούν στην επιλογή χωρίς διαφημίσεις. Οι συνδρομητές του Prime με έδρα τις ΗΠΑ θα μπορούν να επιστρέψουν σε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις με επιπλέον 2.99 $ το μήνα επιπλέον της υπάρχουσας συνδρομής τους. Οι συνδρομές Prime στις ΗΠΑ κοστίζουν 14.99 $ ανά μήνα ή 139 $ ετησίως εάν πληρώνονται ετησίως. Η τιμολόγηση για την επιλογή χωρίς διαφημίσεις για άλλες χώρες θα κοινοποιηθεί “σε μεταγενέστερη ημερομηνία”.

    Διαβάστε επίσης:

    Barbie, Μικρή Γοργόνα και Elemental έφτασαν στο Vodafone TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles