20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Αμερικανός Τουρίστας «βούτηξε» μέσα στον κρατήρα του Βεζούβιου στην προσπάθεια του να τραβήξει… selfie!

    Είναι πολλά τα «ατυχήματα» που κατά καιρούς έχουν συμβεί στην προσπάθεια χρηστών να τραβήξουν την τέλεια selfie. Μάλιστα, πολλές είναι οι περιπτώσεις που κάποιοι χρήστες κινητών, έχουν οδηγηθεί ακόμη και στο θάνατο λόγω… απροσεξίας. Έτσι λοιπόν, παρά τρίχα την γλίτωσε ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος είδε τον χάρο με τα μάτια του στην προσπάθεια του να τραβήξει μια selfieστον κρατήρα του Βεζούβιου! 

    Ο 23χρόνος και η οικογένεια του εξερευνούσαν την ηφαιιστοργειονή περιοχή, βαδίζοντας σε μια απαγορευμένη περιοχή από τις Ιταλικές περιοχές. Ο νεαρός χρήστης είχε τότε τη φαεινή ιδέα να τραβήξει μια selfie στην οποία θα απαθανάτιζε όλη την απεραντοσύνη του εμβληματικού ηφαιστείου. Πάνω στην προσπάθεια του όμως παραπάτησε, με αποτέλεσμα το κινητό του να γλιστρήσει και να πέσει μέσα στον κρατήρα. Πάνω στον πανικό του, ο νεαρός Αμερικανός επιχείρησε μάταια να πιάσει τη συσκευή του και τελικά έπεσε μέσα στον κρατήρα χάνοντας την ισορροπία του. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ μάλιστα οι αρχές κινητοποίησαν και ένα ελικόπτερο διάσωσης, το οποίο πέταξε στο σημείο.

    Το θετικό είναι ότι ο άτυχος νεαρός την γλίτωσε με μερικές αμυχές και μελανιές στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματος του και είναι καλά στην υγεία του. Τώρα βέβαια θα το σκεφτεί και δύο και τρείς φορές την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει να τραβήξει μια ριψοκίνδυνη selfie…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles