17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε ΕΠΙΚΟ Halo Infinite Xbox Series X! Σε παραλήρημα οι fans!

    Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις που είχαμε στο πλαίσιο της GamesCom 2021 ήταν και η παρουσίαση μιας νέα Halo Infinite-themed κονσόλας Xbox Series X, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κινητοποιήσει τα nerdy vibes σας και θα κάνει τις καρδιές των fans του αγαπημένου Spartan να σκιρτήσουν!

    H eye-candy αυτή έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας της Microsoft θα κοστίζει 549$ και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε διαθέτει εντυπωσιακό case design, με ένα χαρακτηριστικό starfield στο επάνω τμήμα της. Κάθε εκατοστό  της είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρνει στο νου την armor του Master Chief! Παράλληλα, εκτός από το game (που όπως μάθαμε θα κυκλοφορήσει – επιτέλους – στις 8 Δεκεμβρίου) στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται ένα Xbox Series X controller στα χρώματα της κονσόλας και ένα «κατάλληλο» HDMI καλώδιο που θα ολοκληρώνει έτσι την… Halo ατμόσφαιρα.

    Πέραν της νέας Halo Infinite κονσόλας παρουσιάστηκε και ένα Halo Elite Controller, το οποίο πιστέψτε μας είναι όλα τα λεφτά! Το Xbox Elite Wireless Controller Series Two πρόκειται να προσφέρει ακόμη πιο συναρπαστικές gaming εμπειρίες στους gamers που δεν συμβιβάζονται και θέλουν το κάτι παραπάνω. Τα pre-orders έχουν ξεκινήσει και μια γεύση από τη νέα αυτή Halo Infinite themed κονσόλα μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles