23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Update σε Android 4.3 (πάλι) για το Galaxy S3, KitKat το Φλεβάρη σε Galaxy S4 και Note 3

    Μετά το (επανειλλημένο) φιάσκο με το update του Galaxy S3 από τη Samsung σε Android 4.3, η αναβάθμιση έρχεται για άλλη μια φορά, ελπίζουμε να είναι και η τελευταία.

    Η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει το update σε αρκετές χώρες του κόσμου και σύντομα θα το δούμε και στις ελληνικές συσκευές. Θυμίζουμε πως επισήμως το S3 τρέχει ακόμη το πεπαλαιωμένο 4.1 Jelly Bean, μετά το τελευταίο (αποτυχημένο) update και οι κάτοχοί του ελπίζουν πως αυτή τη φορά θα γευθούν επί τέλους τους καρπούς της υπομονής τους.

    Android-KitKat-Samsung2

    Σε άλλα νέα για Samsung και Android, το Galaxy S4 και το Note 3 φαίνεται πως θα αναβαθμιστούν στην έκδοση 4.4 KitKat από το νέο έτος, σύμφωνα με τον γαλλικό πάροχο SFR. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φλεβάρη θα ξεκινήσει η διάθεση του update για τις κορυφαίες συσκευές της Samsung, αν και η Google Play έκδοση του S4 ήδη τρέχει 4.4.2.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles