20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Foundation του Apple TV- Δείτε το νέο trailer της 2ης σεζόν

    Το Apple TV+ κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter και συνεχίζει να ενθουσιάζει τους θαυμαστές με μια άλλη σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν είναι άλλη από το Foundation. Η εταιρεία θα μεταδώσει το πρώτο επεισόδιο στο YouTube, ακριβώς πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν που έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου.

    Συγκεκριμένα, το 2021, υπήρξε μια live action προσαρμογή της κλασικής σειράς μυθιστορημάτων που έγραψε ο Issac Asimov με το ίδιο όνομα. Η δεύτερη σεζόν του Foundation θα ρίξει φως σε μερικούς από τους αρχικούς χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων προσώπων όπως ο Lee Pace και ο Jared Harris που επιστρέφουν. Επί του παρόντος, υπάρχουν φήμες ότι η τρίτη σεζόν γυρίζεται και βρίσκεται καθ’ οδόν.

    Πριν από μερικές ώρες μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα ακόμη trailer για τη δεύτερη σεζόν της επικής σειράς επιστημονικής φαντασίας του David S. Goyer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

    Διαβάστε επίσης:

    “Ανεμικές” επιδόσεις στο box office για το Indiana Jones and the Dial of Destiny

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles