18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αντώνης Μπαρούνας – Lenovo/Motorola: “Θα χτυπήσουμε τον ανταγωνισμό από εκεί που δεν μας περιμένει!”

    Το περίπτερο της Lenovo ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα του Hall 3, στο MWC 2018 της Βαρκελώνης, με τον έντονο φωτισμό, τα εναλασσόμενα χρώματα και το “fun” χαρακτήρα. Η εταιρεία έχει γυρίσει σελίδα στο κομμάτι των mobiles, έχει υιοθετήσει πλήρως το brand name της Motorola που απέκτησε το 2014 από τη Google και πλέον πορεύεται με “σημαία” την καινοτομία και στόχο την κατάκτηση της σημαντικότατης mid-range αγοράς, έχοντας πλέον ένα σαφή προσανατολισμό και φιλοσοφία.

    moto-z-moto-mods

    Στο πλαίσιο της έκθεσης και κατ’αποκλειστικότητα, συνομιλήσαμε με τον κ.Αντώνη Μπαρούνα, Vice President και General Manager, Western Europe & Global accounts της Motorola Mobility. Ο κ.Μπαρούνας έχει μακρά εμπειρία στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, έχοντας διατελέσει Vice President Ευρώπης και Head of Global Customer Units για τη Sony Mobile (πρώην Sony Ericsson), ενώ έχει περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καταναλωτικών προϊόντων.

    αντωνης μπαρουνας

    Στη συνέντευξη που θα δείτε παρακάτω, ο κ.Μπαρούνας προσφέρει τις εντυπώσεις του για το φετινό MWC, αποκαλύπτει το ποιός θα είναι ο “Δούρειος Ίππος” με τον οποίο η Motorola θα κατακτήσει τη mid-range αγορά (καθώς ήδη είναι καλά τοποθετημένη στη high-end με τη σειρά Moto Z) αλλά και ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τη συνύπαρξη των brands Lenovo και Moto στην κατηγορία των smartphones. Επίσης, τοποθετείται αναφορικά με την αναβίωση ιστορικών μοντέλων της “παλιάς” Motorola από τη δεκαετία του 2000, “αποκηρύσσει” τα smartphones των €900-1000 και δηλώνει κατηγορηματικά πως η εταιρεία του δεν ενδιαφέρεται να αντιγράψει τις Apple, Huawei και Samsung.

    Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Αντώνη Μπαρούνα στο Δημήτρη Σκιάννη

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles