23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Antstream Arcade: Πάνω από 1.000 retro παιχνίδια έρχονται στο Xbox

    Η πλατφόρμα Antstream Arcade φιλοξενεί αναρίθμητα video games των  τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, προσφέροντας διαδραστική ψυχαγωγία στον υπολογιστή. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη για Linux, PC, Mac, Android (και Android TV), Firestick, Samsung TV και μέσω web browsers. Μέσα στον Ιούλιο όμως, η εφαρμογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S και Xbox One. Αυτή τη συμφωνία, θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη κονσόλα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Antstream Arcade, Steve Cotam, δημιούργησε αυτό το medium για να έχει πρόσβαση στα παιχνίδια με τα οποία μεγάλωσε.

    “Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή ραγδαίας τεχνολογίας, διαπίστωσα ότι δεν ήταν αρκετά εύκολο να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια που αγαπούσα μεγαλώνοντας. Ήθελα να είμαι σε θέση να μοιράζομαι εύκολα βαθμολογίες και να ανταγωνίζομαι φίλους”, αναφέρει ο Cottam σε σχετική ανακοίνωση. “Πιστεύουμε στη διατήρηση και την προσβασιμότητα όλων των παιχνιδιών, των μεγάλων, των αδύνατων και των ξεχασμένων ή λιγότερο γνωστών, είμαι πολύ περήφανος που φέρνω την πλατφόρμα Antstream Arcade στην κοινότητα του Xbox”.

    Μαζί με 600+ παιχνίδια, το Antstream φιλοξενεί επίσης tournaments, achievements και community battles. Οι διαθέσιμοι τίτλοι καλύπτουν τις τέσσερις δεκαετίες του διαδραστικού παιχνιδιού στον υπολογιστή, από τα παιχνίδια Amstrad και DOS, έως τις arcade συμμετοχές Neo Geo όπως το Fatal Fury και το Metal Slug, μέχρι τους τίτλους Atari Jaguar και PlayStation 1. Η προπαραγγελία ξεκινά από τα 29.99 δολάρια για συνδρομή ενός έτους ή 79.99 δολάρια για παντοτινή πρόσβαση. Η τιμή καλύπτει επίσης προσθήκες στο Antstream Arcade. Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles