23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    AOC E2476VWM6 monitor: «Can’t take my eyes off you»!

    Η AOC το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των χρηστών, καθώς μέσω της ευρείας γκάμας της στην κατηγορία των monitors, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις, τεχνικές δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά άκρως ανταγωνιστικές τιμές που κάνουν καλό στο ήδη «ταλαιπωρημένο» πορτοφόλι μας. Το monitor AOC E2476VWM6 δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανονικά, καθώς για μία ακόμη φορά η γνωστή εταιρεία ενσωματώνει σε ένα monitor πολλά χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης

    AOC E2476VWM6 (3)

    Premium Feeling

    H AOC Ε2476VWM6 από το πρώτο κιόλας λεπτό που θα την αντικρίσει κανείς μεταδίδει μία premium αίσθηση στον χρήστη της, καθώς είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά υψηλής ποιότητας, αποδεικνύοντας ότι και με την περίπτωση της E2476VWM6 πρόθεση της γνωστής Ταϊβανέζικης εταιρείας είναι να χαρίσει τους χρήστες ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στην αγορά. Η μεταλλική αίσθηση σε συνδυασμό με το κομψό design και τα προσεκτικά τοποθετημένα buttons ελέγχου, προσφέρουν μία ομολογουμένως υψηλού επιπέδου εμπειρία που συνδυάζει ευκολία χρήσης και λειτουργικό χαρακτήρα.

    AOC E2476VWM6 (10)

    Ακολουθώντας κάπως πιο κλασικές γραμμές στο σχεδιασμό της, η πρόταση της AOC σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό κόσμημα στο γραφείο σας ή στο δωμάτιο σας δίπλα από την αγαπημένη σας κονσόλα. Οι διαθέσιμες υποδοχές χαρακτηρίζονται από την μινιμαλιστική τους προσέγγιση, με την AOC Ε2476VWM6 να προσφέρει: D-Sub, HDMI και MHL συνδέσεις.

    Τεχνολογική υπεροχή

    Δεν είναι όμως μόνο η εξαιρετική εμφάνιση της πρότασης της AOC που «μετράει», αλλά και τα ανεπτυγμένα tech specs που μετατρέπουν την καθημερινή ενασχόληση με τον κόσμο του computing σε μία αληθινή απόλαυση για τον χρήστη, καθώς η Ε2476VWM6 έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταδίδει μία ξεκούραστη εμπειρία στον χρήστη της, ακόμη ύστερα και από πολύωρη χρήση.

    AOC E2476VWM6 (1)

    Σε ότι έχει να κάνει με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά η οθόνη (TN panel) των 23.6 ιντσών της AOC προσφέρει ποιότητα στα 1080p (1920×1080 pixels), contrast ratio στα 1000:1, refresh rate στα 60Hz, ενώ τα επίπεδα της φωτεινότητας ανέρχονται στα 250 cd/m² και ο χρόνος απόκρισης (response time) που βοηθάει καλύτερα στην ομαλή ροή των animation των video games αγγίζει μόλις το 1ms (grey to grey).

    AOC E2476VWM6 (2)

    To μεγάλο ατού όμως του monitor της AOC είναι ότι προσφέρει anti-flicker τεχνολογία και την τεχνολογία Anti-Blue Light, η οποία φροντίζει μέσω μίας ειδικής τεχνικής να μειώνει την εκπομπή της μπλε ακτινοβολίας, καθιστώντας τα χρώματα της εικόνας πιο θερμά (μαζί με μία μείωση στο contrast). Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα η AOC Ε2476VWM6 να παρέχει μία πιο ξεκούραστη εμπειρία θέασης για τα μάτια του χρήστη, ακόμη ύστερα και από πολλές ώρες χρήσης.

    Σίγουρη επιλογή!

    To όνομα της AOC αναμφίβολα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα πιο ισχυρά brands που υπάρχουν στην κατηγορία των monitors και η Ε2476VWM6 δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο της «σίγουρης» επιλογής ακόμη και για τον πιο απαιτητικό χρήστη. Είτε σας αρέσει το gaming, είτε απλώς αναζητάτε ένα monitor για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες στη δουλειά, στην επικοινωνία και στην ψυχαγωγία, η πρόταση της AOC θα σας βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπους!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles