20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    AOC: Πολυχρηστική σειρά οθονών για μαθητές και φοιτητές

    Καθώς μαθητές και φοιτητές εξοπλίζονται για την επερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, η AOC και το brand της που είναι εστιασμένο στο gaming, AGON by AOC, με ενθουσιασμό παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή σειρά οθονών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες τους.

    Με έμφαση στη λειτουργικότητα, την καινοτομία και την προσιτότητα τιμών, η AOC προσφέρει μια ποικιλία οθονών που δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να διακριθούν, ενώ παράλληλα παρέχουν καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Από φορητές επιλογές για φοιτητές εν κινήσει μέχρι μοντέλα gaming για μανιακούς παίκτες, η σειρά της AOC συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, με τον χρήστη στο επίκεντρο του σχεδιασμού, καθιστώντας τη σειρά την τέλεια επιλογή για μαθητές και φοιτητές σε όλους τους κλάδους. Η AOC καταλαβαίνει ότι οι φοιτητές έχουν ποικίλες απαιτήσεις, που εκτείνονται από την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα έως την ψυχαγωγία και τα παιχνίδια. Για να καλύψει αυτές τις ποικίλες ανάγκες, η AOC παρουσιάζει μια γκάμα οθονών που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, εκπληκτικά γραφικά και βελτιωμένη λειτουργικότητα.

    Για βελτιωμένη παραγωγικότητα και multi-tasking

    Η οθόνη AOC 24V5CW είναι μια ευέλικτη λύση για αναβάθμιση της παραγωγικότητας και multi-tasking. Με λεπτή, συμπαγή σχεδίαση και ισχυρό πάνελ Full HD IPS 24 ιντσών, προσφέρει γραφικά που ζωντανεύουν το περιεχόμενο και είναι ιδανική για μικρούς χώρους, όπως ένας κοιτώνας ή ένα διαμέρισμα συγκατοίκησης.

    Η είσοδος USB-C υποστηρίζει παροχή ισχύος 65 W εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και δυνατότητα τροφοδοσίας φορητών υπολογιστών και άλλων συσκευών. Εξοπλισμένη με USB Hub 3.2, 4 θυρών, κάμερα web 2MP με αναγνώριση προσώπου, Windows Hello και ρυθμιζόμενη εργονομική βάση, αυτή η οθόνη παρέχει άνεση και αποτελεσματικότητα στους φοιτητές που εργάζονται σε πολλά project ταυτόχρονα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μαθητές που πρέπει να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, να συνεργαστούν σε ομάδες και να συμμετάσχουν σε τηλεδιασκέψεις.

    Με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και ανάλυση, η οθόνη AOC Q27V5CW προσφέρει διαγώνιο QHD 27 ιντσών με λεπτή σχεδίαση και εντυπωσιακό πάνελ IPS που παρέχει εκπληκτικά γραφικά και χρωματική ακρίβεια στην αναπαραγωγή. Η είσοδος USB-C, με παροχή ισχύος 65 W, επιτρέπει την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και φόρτιση συσκευών. Επίσης, έρχεται με USB Hub 3.2, 4 θυρών και με την ίδια κάμερα web 2MP, όπως η AOC Q27V5CW παραπάνω, καθώς και ρυθμιζόμενη εργονομική βάση, εξασφαλίζοντας περαιτέρω άνεση και ευελιξία.

    Οι δημιουργικοί φοιτητές που ασχολούνται με τη γραφιστική σχεδίαση, την επεξεργασία βίντεο και άλλες εργασίες οπτικής έντασης, θα εξυπηρετούνται τέλεια από αυτήν την οθόνη, ενώ η μεγαλύτερη επιφάνεια της, τους προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για να δουλέψουν εύκολα σε σύνθετα έργα.

    Παρέχοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης, η οθόνη UW-QHD 34 ιντσών AOC CU34P3CV διαθέτει πάνελ VA με λόγο πλευρών 21:9 και καμπυλότητα 1500R – αντικαθιστώντας πρακτικά ένα set-up με δύο οθόνες, χάρη στη μεγάλη επιφάνειά της. Με την είσοδο USB-C (παροχής ισχύος 65 W), τον διανομέα USB 3.2, 4 θυρών, καθώς και την είσοδο RJ-45, παρέχει προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας. Η οθόνη προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 100 Hz και Adaptive-Sync που την καθιστούν κατάλληλη και για παιχνίδια.

    Δύο ηχεία 5W, μια εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους και έναν διακόπτη KVM, για απρόσκοπτη εναλλαγή συσκευών, ολοκληρώνουν το πακέτο.

    Και τα τρία παραπάνω μοντέλα δεν εμφανίζουν τρεμόπαιγμα στην εικόνα, κάτι που σημαίνει ότι με τη χρήση DC αντί για PWM στη ρύθμιση της φωτεινότητας, οι οθόνες είναι πλήρως απαλλαγμένες από flicker, χαρακτηριστικό που τις καθιστά ξεκούραστες για τα μάτια όταν χρησιμοποιούνται για πολλές ώρες.

    Επιπλέον, – ιδιαίτερα χρήσιμο για τους μαθητές που δουλεύουν τις εργασίες τους αργά το βράδυ – όλες έχουν λειτουργία LowBlue στις ρυθμίσεις επί της οθόνης (OSD), η οποία αλλάζει ελαφρώς τη θερμοκρασία χρώματος για την εξάλειψη των μπλε τόνων, για να κάνει τη θέαση άνετη, ειδικά στο σκοτάδι.

    Για παραγωγικότητα εν κινήσει

    Ιδανικό για φοιτητές που πρέπει να δουλέψουν στις εργασίες ή τις παρουσιάσεις τους ενώ ταξιδεύουν ή για σπουδαστές που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής σε διάφορες χώρες, η AOC I1601P είναι μια φορητή οθόνη IPS 15,6″ σχεδιασμένη για να διευκολύνει την παραγωγικότητα εν κινήσει. Με ανάλυση Full HD και συνδεσιμότητα USB-C, απεικονίζει γραφικά υψηλής ποιότητας και προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα.

    Η λεπτή σχεδίαση (με πάχος 8,5 mm) και η ελαφριά κατασκευή (800 g) διευκολύνουν τη μεταφορά της σε τσάντα πλάτης.

    Το έξυπνο κάλυμμα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, την προστατεύει κατά τη μεταφορά και έχει δεύτερη χρήση ως βάση για εύκολη εγκατάσταση.

    Με τη λειτουργία αυτόματης περιστροφής, οι φοιτητές μπορούν να αλλάζουν μεταξύ οριζόντιου και κατακόρυφου προσανατολισμού για την προσαρμογή της σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας. Και με τη συνδεσιμότητα USB-A, που χρησιμοποιεί DisplayLink, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με φορητούς υπολογιστές παλαιότερων τύπων. ΗI1601P επίσης είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία LowBlue.

     

    Για καθηλωτικές εμπειρίες στο παιχνίδι Με κομψή σχεδίαση σε τόνους κόκκινου/μαύρου, η οθόνη 23,8 ιντσών, Full HD IPS, AOC GAMING 24G2SPU για παιχνίδια, προσφέρει ένα νικηφόρο συνδυασμό ταχύτητας, απόκρισης και οπτικής υπεροχής. Το χρωματικά ακριβές IPS πάνελ βοηθά μαθητές και φοιτητές να διακρίνονται στις καθημερινές τους εργασίες και αναθέσεις. Μετά τη μελέτη, η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 165Hz και MPRT 1 ms, προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους λάτρεις του gaming.

    Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η συμβατότητα Nvidia G-SYNC και η ποικιλία λειτουργιών για τα παιχνίδια, προσφέρουν μία ρέουσα εμπειρία παιχνιδιού. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης ηχεία 2W και υποστηρίζει το λογισμικό AOC G-Menu για εύκολο έλεγχο των μενού στην οθόνη.

    Με μεγαλύτερο πάνελ QHD 27 ιντσών, το AOC GAMING Q27G2S/EU προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και εξαιρετική απόδοση. Με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, MPRT 1 ms και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, εξασφαλίζει ομαλό παιχνίδι και απολαυστική εμπειρία.

    Χάρη στο ζωντανό, ακριβές και με ευκρίνεια IPS πάνελ του, αποδεικνύεται εξίσου ισχυρό στις παραγωγικές εργασίες και στο gaming.

    Η σχεδίαση που τονίζει τον gaming χαρακτήρα του, τα λεπτά πλαίσια με τη βάση ρυθμιζόμενου ύψους, καθώς και το προσαρμόσιμο OSD από το λογισμικό G-Menu της AOC, το καθιστούν μια κομψή και λειτουργική επιλογή για gamers που σπουδάζουν.

    Για να είναι υγιής η χρήση τους μέρα και νύχτα, και τα δύο μοντέλα gaming, το 24G2SPU και το Q27G2S/EU, είναι απαλλαγμένα από τρεμόπαιγμα εικόνας και, επίσης, διαθέτουν λειτουργία φωτός LowBlue.

    Η AOC κατανοεί τις διαφορετικές ανάγκες μαθητών και σπουδαστών και στοχεύει να τους παρέχει οθόνες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Είτε στόχος είναι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, σε δημιουργικά project και εν κινήσει λειτουργικότητα, ή η χαλάρωση μετά την εργασία και τη μελέτη με μια καθηλωτική gaming συνάντηση, η πολυχρηστική σειρά της AOC περιλαμβάνει μια οθόνη κατάλληλη για κάθε ανάγκη και επιθυμία μαθητών και σπουδαστών.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles