20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αποχωρεί η Ruby Rose από το Batwoman της DC – Αναζητείται νέα πρωταγωνίστρια

    Ένα έκτακτο νέο «έσκασε» σήμερα το πρωί οπότε και μάθαμε ότι η Ruby Rose, η πρωταγωνίστρια της σειράς Batwoman του CrossWorld της DC Comics, δεν θα συνεχίσει στον ρόλο στην 2η και τις επόμενες σεζόν. Μόλις μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, η οποία δεν ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, προκύπτει άλλο ένα πρόβλημα με την πρωταγωνίστρια να αφήνει το πρότζεκτ.

    Ο λόγος της αποχώρηση της ηθοποιού είναι μέχρι τώρα άγνωστος. Αναμένεται να δούμε ποια ηθοποιός θα αναλάβει να φορέσει τη στολή της Kate Kane, Batwoman για την 2η σεζόν.

    ruby rose batwoman

    Η ίδια η Ruby Rose δήλωσε σχετικά με την αποχώρησή της από την σειρά Batwoman:

    “Πήρα μία πολύ δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω ως Batwoman για την επόμενη σεζόν. Δεν την έκανα ελαφρά την καρδία καθώς έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου, στο συνεργείο και σε όλους όσους έχουν εμπλακεί με την σειρά και στο Βανκούβερ και στο Λος Άντζελες.”

    Η Ruby Rose όταν πήρε τον ρόλο της υπερηρωίδας είχε δηλώσει πως νιώθει πολύ περήφανη. Καθώς πρόκειται για την πρώτη ανοιχτά gay superhero χαρακτήρα. Καθώς η Ruby Rose είναι επίσης μέλος της queer κοινότητας, το να επιλεγεί για τον συγκεκριμένο ρόλο την έκανε πολύ χαρούμενη. Όπως είχε πει «το να δω στην τηλεόραση έναν ανοιχτά gay χαρακτήρα είναι κάτι που ήθελα από μικρό παιδί. Μεγαλώνοντας, δεν είχα κάποιον χαρακτήρα με τον οποίο θα μπορούσα να ταυτιστώ, πόσο μάλλον μία υπερηρωίδα».

    Το μέλλον της σειράς; Θα συνεχιστεί μετά την αποχώρηση της Ruby Rose και την μέτρια απόδοσή της;

    Βέβαια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σειρά πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά με την δεύτερη σεζόν να κάνει πρεμιέρα – με μικρή καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού – τον Ιανουάριο του 2021.

    Η ταπεινή μας άποψη; Για τα χαμηλά νούμερα της σειράς δεν ευθύνεται η Ruby Rose αλλά το ατυχές σενάριο της σειράς. Δεν επιτρέπει να εξερευνήσουμε σε βάθος τον βασικό χαρακτήρα της Batwoman.

    ruby rose batwoman

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles