23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Το Μάρτιο η ανακοίνωση των νέων iPads

    Η Apple, παραμένοντας πιστή στο «ραντεβού» της, παρουσίασε τον περασμένο μήνα τα νέα iPhone 15. Αυτό που παραδοσιακά έπεται είναι να δούμε τι έχει να προτείνει για φέτος η εταιρεία όσον αφορά τα Mac και τα iPads.

    Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που ήθελαν την Apple να παρουσιάζει τις νέες της συσκευές μέσα στον Οκτώβριο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple θα ανακοινώσει νέα Mac στο τέλος του μήνα, στις 30 ή στις 31 Οκτωβρίου, όμως τα νέα iPads δε θα ανακοινωθούν πριν από το Μάρτιο του 2024.

    Όπως αναφέρει ο γνωστός αναλυτής, η Apple θα αναβαθμίσει το iMac 24 ιντσών με νέους επεξεργαστές και είναι πιθανό να δούμε ένα upgrade στο MacBook Pro. Οι φήμες θέλουν την Apple να ανακοινώνει το M3 chip και να το τοποθετεί στα MacBook Pro των 14 και 16 ιντσών.

    Φυσικά, θα μπορούσαμε να αναμένουμε ένα M2-refresh του iMac 24 ιντσών, το οποίο είναι εφοδιασμένο το M1 chip από τότε που κυκλοφόρησε το 2021. Ο Gurman αναφέρει επίσης ότι η Apple δεν θα ανακοινώσει νέο iPad hardware φέτος. Αντ ‘αυτού, εργάζεται σε μια σειρά μοντέλων – ένα M2 upgrade για το iPad Air, ένα iPad mini με A15 Bionic και την αναβάθμιση προδιαγραφών στο αρχικό iPad – το οποίο πιθανότατα θα δούμε το Μάρτιο του επόμενου έτους.  Η Apple φέρεται επίσης να εργάζεται πάνω στη μεγαλύτερη ανανέωση του iPad από τότε που κυκλοφόρησαν τα μοντέλα Pro το 2018. Αυτά τα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με OLED, τα οποία θα είναι έτοιμα για κυκλοφορία το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    nubia Pad 3D: Το πρώτο 3D tablet χωρίς τη χρήση γυαλιών αποκλειστικά σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles