23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: LOGITECH SIGHT η επιτραπέζια συνοδευτική κάμερα με έξυπνο καδράρισμα πολλαπλών συμμετεχόντων

    Μια επιτραπέζια κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη που λειτουργεί σε συνδυασμό με την Rally Bar ή το Rally Bar Mini για να καταγράψει έξυπνα την καλύτερη οπτική γωνία των συμμετεχόντων στη σύσκεψη και να παρακολουθεί τις συνομιλίες καθώς κινούνται στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στο σημερινό υβριδικό τοπίο εργασίας, όπου το 43% των απομακρυσμένων υπαλλήλων αναφέρει ότι δεν αισθάνεται ότι περιλαμβάνεται στην ομάδα λόγω απόστασης, η Logitech Sight βοηθά στην επίλυση της διαφοράς μεταξύ υβριδικών ομάδων, παρέχοντας στους απομακρυσμένους εργαζόμενους μια εμπειρία «στο τραπέζι» όταν συναντώνται με συναδέλφους στο γραφείο.

    «Δεν είμαστε πλέον όλοι στο σπίτι σε βίντεο ίδιου μεγέθους όπως ήμασταν στο απόγειο της πανδημίας. Σε έναν υβριδικό κόσμο εργασίας, ένας συνδυασμός εργαζομένων εντός γραφείου και απομακρυσμένων εργαζομένων αυξάνει την πρόκληση της παροχής δίκαιων εμπειριών σε όλους», δήλωσε ο Scott Wharton, γενικός διευθυντής της Logitech Video Collaboration.

    Ως κάμερα που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, η Logitech Sight παρέχει εναλλακτικές προοπτικές επεκτείνοντας τον ήχο και το βίντεο σε μεγαλύτερα δωμάτια, με κάμερα Rally Bar ή Rally Bar Mini στο μπροστινό μέρος του δωματίου. Με διπλές κάμερες 4K και επτά μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης, το Sight καταγράφει συνομιλίες και μη λεκτικά όπως συμβαίνουν φυσικά. Αυτό ενισχύει τελικά τη συμμετοχή και τη δέσμευση των εργαζομένων, βοηθώντας τους απομακρυσμένους συμμετέχοντες να αισθάνονται σαν να κάθονται πραγματικά στο τραπέζι.

    Με την ενσωμάτωση με κορυφαίες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης όπως το Microsoft Teams, το Zoom και το Google Meet, το Sight διευκολύνει τη χρήση φιλικών προς υβριδικών λειτουργιών διάταξης συσκέψεων, όπως το Zoom Smart Gallery και η δυναμική προβολή του Microsoft Teams. Η συμβατότητα με δημοφιλείς πλατφόρμες παρέχει επίσης στις ομάδες πληροφορικής τη διαβεβαίωση ότι η τεχνολογία έξυπνων δωματίων τους θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες του υβριδικού εργατικού τους δυναμικού.

    Το Logitech Sight είναι εύκολο στην εγκατάσταση με τις συμπεριλαμβανόμενες βάσεις και την ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων, ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό για τις ομάδες IT που πρέπει να εξοπλίσουν τους χώρους συνεργασίας με ευέλικτο, κλιμακωτό τρόπο. Η διαχείριση είναι απλή μέσω του Logitech Sync, δωρεάν λογισμικού που επιτρέπει την παρακολούθηση, την ενημέρωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής. Το Logitech Sight είναι συμβατό με το Rally Bar και το Rally Bar Mini, επομένως οι ομάδες IT μπορούν να αναπτύξουν με σιγουριά αυτή τη νέα τεχνολογία με τις υπάρχουσες μπάρες βίντεο.

    Το Sight όχι μόνο βελτιώνει το RightSight 2 Speaker View, αλλά συνεργάζεται με το Scribe, το Rally Bar και το Rally Bar Mini για να βοηθήσει στην επίλυση μιας από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του σήμερα στον υβριδικό χώρο εργασίας, να κάνει τις συναντήσεις πιο δίκαιες για όλους.

    Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Η Logitech έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου, χρησιμοποιώντας στα προϊόντα της υλικά με χαμηλότερο αντίκτυπο άνθρακα, όπως πλαστικά που ανακυκλώνονται μετά την κατανάλωση, όποτε αυτό είναι δυνατό. Καταβάλλουν προσπάθειες για να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να επιταχύνουν τον ρυθμό της κοινωνικής αλλαγής.

    «Είναι σημαντικό για εμάς οι πελάτες μας να μας εμπιστεύονται. Έτσι και εμείς τους προσφέρουμε πάντα αξιόλογα και αξιόπιστα προϊόντα. Η Logitech είναι μία αξιόλογη μάρκα που πάντα επικεντρώνεται με επαγγελματισμό να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτή». – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

    Την κάμερα Logitech Sight θα τις βρείτε διαθέσιμες σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles