18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Barbie-Mania μέχρι… θανάτου! Viral τα Barbie φέρετρα!

    Η Barbie-Mania καλά κρατεί, καθώς σίγουρα η νέα ταινία της Margot Robbie και του Ryan Gosling κατάφερε να κατακτήσει τον… κόσμο. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη δημοφιλή κούκλα της Mattel γίνεται viral σε χρόνο… dt και σε αυτό σίγουρα έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και τα social media. Αυτή η φρενίτιδα με τη Barbie πολλές φορές φτάνει και σε άλλο… επίπεδο και μάλλον θα σας ακουστεί αρκετά… «μακάβριο», όμως δύο γραφεία τελετών που βρίσκονται στο μακρινό El Salvador αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την τάση της εποχής, δημιουργώντας φέρετρα που είναι εμπνευσμένα από τον ροζ κόσμο της Barbie!

    Μπορεί να σας φανεί κάπως αστείο και… μακάβριο, όμως δεν είναι ψέμα, καθώς στην συγκεκριμένη χώρα της λατινικής Αμερικής, οι συγγενείς μπορούν να επιλέξουν ένα  φέρετρο χρώματος ροζ, το οποίο διαθέτει λευκά υφάσματα και χρυσές λεπτομέρειες, ενώ είναι διακοσμημένο από posters της δημοφιλούς κούκλας. Ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας, ονόματι Isaac Villegas ανέφερε ότι έδινε την επιλογή των ροζ φέρετρων πολύ καιρό πριν την κυκλοφορία της ταινίας στα σινεμά της Λατινικής Αμερικής. Παρόλα αυτά όταν τελικά βγήκε στα σινεμά και διαπίστωσα τον πανζουρλισμό που επικράτησε αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας στα ήδη υπάρχοντα φέρετρα του τις… Barbie πινελιές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο εν λόγω εργολάβος μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 10 φέρετρα, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει κι άλλα φέρετρα αυτού του τύπου, καθώς είναι αρκετοί οι υποψήφιοι πελάτες που του τα ζητάνε. Τελικά… Death in Plastic is fantastic !

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles