17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    BARBIE SmartThings DreamHouse: Η Samsung ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures για την κυκλοφορία της νέας ταινίας

    Με την ταινία BARBIE να αποτελεί σημαντικό γεγονός για αυτή τη χρονιά, η Samsung Electronics Co, Ltd ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Warner Bros. Pictures. Η αποκλειστική συνεργασία αποτελείται από ένα παγκόσμιο activation στα καταστήματα και ένα ψηφιακό activation για την Ευρώπη με το BARBIE SmartThings DreamHouse. Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με αφετηρία το activation σε καταστήματα παγκοσμίως.

    Με την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις 19 Ιουλίου 2023 στη μεγάλη οθόνη, οι καταναλωτές σε καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν το επίσημο τρέιλερ της ταινίας BARBIE σε ανάλυση 8K. Το τρέιλερ σε ανάλυση 8K παίζει σε τηλεοράσεις Samsung εντός των καταστημάτων, προβάλλοντας τα εντυπωσιακά γραφικά της ταινίας. Ως μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας περιεχομένου σε ανάλυση 8K μεταξύ της Samsung και της Warner Bros. Pictures, πρόκειται για ένα συναρπαστικό βήμα προς τα εμπρός στο περιεχόμενο 8K που αναδεικνύει τις δυνατότητες της τηλεόρασης Samsung Neo QLED 8K, εγείροντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών για παρακολούθηση ταινιών σε κινηματογραφική ποιότητα πριν από την κυκλοφορία τους.

    Το BARBIE SmartThings DreamHouse είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από τις 10 Ιουλίου 2023 στο Samsung.com, ζωντανεύοντας τον συναρπαστικό κόσμο της BARBIE μέσα από καθημερινά σενάρια, με τη βοήθεια του Samsung SmartThings. Το SmartThings συνδέει εύκολα Samsung Galaxy συσκευές κινητής και τις οικιακές συσκευές, ενώ διαθέτει πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Μέσα από μία μόνο εφαρμογή, έναν λογαριασμό Samsung και μία σύνδεση Wi-Fi, το SmartThings δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα σπίτια τους στις ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν τη χρήση ενέργειας των οικιακών συσκευών Samsung ή ακόμα και να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για την οργάνωση ενός πάρτι με θέμα τη BARBIE.

    Το σπίτι BARBIE SmartThings αποτελεί μία ευκαιρία για να εξερευνήσει κανείς το εμβληματικό DreamHouse της Barbie, δείχνοντας στους χρήστες πώς να χρησιμοποιήσουν το Samsung SmartThings. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας μπορούν, μεταξύ άλλων, να ανακαλύψουν πώς να χρησιμοποιήσουν το Galaxy Z Flip4 για να ξεκινήσουν ένα πάρτι παίζοντας μουσική μέσω της εφαρμογής SmartThings, πώς να προσθέσουν μία νότα ροζ στην εμφάνισή τους με το Galaxy Watch 4 και πώς να χρησιμοποιήσουν τη σκούπα Jet Bot AI + Robot Vacuum για να καθαρίσουν με ευκολία το σπίτι μετά από γιορτές.

    Το BARBIE SmartThings DreamHouse στο Samsung.com διαθέτει επίσης ένα καρουζέλ προϊόντων, που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κλικ για να αγοράσουν απευθείας τις σειρές προϊόντων που εμφανίζονται καθώς εξερευνούν τη σελίδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles