23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To αγαπημένο BB8 της Sphero, μπορεί τώρα να παρακολουθήσει μαζί σας το Star Wars: The Force Awakens!

    H home και digital edition του Star Wars: The Force Awakens έχει ήδη κυκλοφορήσεις στις Η.Π.Α (από τις 5 Απριλίου), ενώ στη χώρα μας το DVD / Blu-ray release αναμένεται στις 18/4. H Sphero για να γιορτάσει λοιπόν με τους fans ετοίμασε μία έκπληξη για τους κατόχους του χαριτωμένου BB8 mini-drone (το οποίο μιμείται με απόλυτη ακρίβεια τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού ήρωα), πρόσθεσε μία νέα λειτουργία στο mini-drone της που θα καταπλήξει τους πάντες!

    BB8 Sphero

    Η συγκεκριμένη λειτουργία ονομάζεται “Watch With Me” και ουσιαστικά πρόκειται για μία δυνατότητα που επιτρέπει στον λιλιπούτειο BB8 να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία Star Wars μαζί με τον κάτοχο του. Αυτό σημαίνει ότι ο BB8 αντιλαμβάνεται ορισμένες σκηνές από την ταινία και αντιδράει αναλόγως, σα να βλέπεις δηλαδή τη ταινία με κάποιον “κολλητό” σου φίλο! Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι linear, πράγμα που σημαίνει ότι εάν θελήσετε να προσπεράσετε ορισμένες σκηνές της ταινίας, το droid θα καταλάβει τη νέα σκηνή και να αντιδράσει-αλληλεπιδράσει  με τον ανάλογο τρόπο. Επιπλέον, οι δημιουργοί του BB8 φρόντισαν να αναβαθμίσουν και το συνοδευτικό app, το οποίο όταν ενεργοποιείται το “Watch With Me” mode, τότε προβάλλει μία σειρά από πληροφορίες που συνοδεύουν τη τελευταία ταινία Star Wars.

    To BB8 της Sphero θα το βρείτε να πωλείται σε πολλά καταστήματα με τιμή κοντά στα 200 ευρώ, όμως εάν θέλετε να δοκιμάστε την τύχη σας, δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον σούπερ “διαστημικό” διαγωνισμό μας (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το μοναδικό minidrone της Sphero!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles