23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Beats Solo HD [Βίντεο-παρουσίαση]

    Τα Beats by Dr Dre έχουν χαρακτηριστεί ως η «Apple του ήχου». Άδικα; Καθόλου. Είναι στυλάτα, έχουν δημιουργήσει μόδα, έχουν αποκτήσει ρεύμα, είναι αδιαμφισβήτητης ποιότητας, στα καλώδια τους… κυλά αίμα σελέμπριτι, είναι κουλ και επίσης δεν τα λες και φθηνά. Η σειρά ακουστικών και headsets Beats λοιπόν, διαθέτει στις τάξεις της κομμάτια «ένα κι ένα», κι εμείς θα μιλήσουμε γι” αυτό που θα «φορεθεί» περισσότερο από κάθε άλλο ίσως.

    beats-by-dr-dre-solo-hd

    Το Beats Solo HD κλέβει τις εντυπώσεις από τη συσκευασία του κιόλας: μεγάλη και «ευρύχωρη» νομίζεις ότι θα βγει από μέσα της κάνα τέρας, κι όμως εκείνη δεν κρύβει παρά ένα αεράτοχαριτωμένο και stylish headset βάρους 160 γραμμαρίων. Σοβαρά, πέρασα άπειρες ώρες φορώντας το Beats Solo HD και δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση να μου γίνεται βάρος, να με κουράζει ή να με ενοχλεί, δεν κατάλαβα τίποτα από ιδρώτα ενώ ήταν απίστευτα βολικό και στη μεταφορά αφού αφ’ ενός «σπάει» ώστε να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο, αφ’ ετέρου είναι φοβερά ελαστικό.

    beats-kipouropoulos
    Walk on, walk on…

    Στο ζουμί τώρα, που δεν είναι άλλο από την ποιότητα του ήχου, εννοείται πως το beatέχει την τιμητική του: beat με βάθος, που σε πείθει και «αναγκάζει» μεμιάς το κεφάλι σου να αρχίσει να λικνίζεται στους ρυθμούς του. Ό,τι κι αν θέλησα να ακούσω στο Beats Solo HD έπαιξε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, με έντασηζωντάνια και παλμό. Με λίγα λόγια, παράπονο δεν έχω.

    Πάνω στο καλώδιο υπάρχει ένα διακριτικό πανελάκι από το οποίο αυξομειώνεται η ένταση του ήχου και ξεκινά ή σταματά η μουσική -ανεξαρτήτως συσκευής. Σημείωσε κάπου εδώ ότι το Beats Solo HD θα σου χρησιμεύσει και ως hands-free, αν και μεταξύ μας, μην το χρησιμοποιήσεις ενώ οδηγείς, αφού το πιθανότερο είναι πως άπαξ και το φοράς, δεν θα ακούσεις τρένο στα πέντε μέτρα. Α, τώρα που το θυμήθηκα, δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία μόνωσης σαν κι αυτή τη στιγμή που τα μαξιλαρωτά ακουστικά του Beats Solo HD «βεντούζαραν» για πρώτη φορά στα αυτιά μου…

    Με το πρασινοκόκκινο σετάκι της Beats Audio by Dr Dre στο κεφάλι, χαιρόμουν να κυκλοφορώ έξω. Είναι γουστόζικο, παίζει τέλεια τον ρόλο του τρέντι αξεσουάρ (λέγε με fashion accessory) και παράλληλα αποδίδει και κορυφαίο ήχο. Έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες φορές ακουστικά και headsets που εμπίπτουν στην κατηγορία του εξαιρετικού, ωστόσο τα συγκεκριμένα μου προσέφεραν την καλύτερη συνολική εμπειρία που είχα ποτέ. Η αγορά τους είναι μια απόφαση. Έτσι και την πάρεις ωστόσο, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τη μετανιώσεις.

    Κάτι τελευταίο για τα Beats -όχι μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά ολόκληρη τη σειρά- έχει να κάνει με την «αυθεντικότητά» τους. Πρόσεξε τα Beats σου να είναι όντως Beats by Dr Dre και όχι κάποια φθηνή απομίμηση. Για τον λόγο αυτό, να προτιμάς για την αγορά σου συγκεκριμένα σημεία πώλησης (Public, Dixon, Apple Stores κλπ) και βέβαια σε περίπτωση που έχεις αμφιβολία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την Amy, την αντιπρόσωπο της Beats στη χώρα μας.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles