23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Belkin: Έκλεψε την παράσταση στην CES 2024 με ένα μοναδικό αξεσουάρ για iPhone

    Ένα αξεσουάρ που θα διευκολύνει σημαντικά τη ζωή των δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου παρουσίασε στην CES 2024 η Belkin.

    Πρόκειται για το Auto-Tracking Stand Pro, την πρώτη συσκευή που, αξιοποιώντας το πρότυπο DockKit της Apple, συνδέεται απευθείας με ένα iPhone και κρατά τον χρήστη σταθερά μέσα στο κάδρο καθώς αυτός κινείται. Πρακτικά, ο χρήστης τοποθετεί το iPhone επάνω του και τραβάει video κινούμενος ελεύθερα στον χώρο και μάλιστα σε 360°.

    Παράλληλα, λειτουργεί και ως φορτιστής, υποστηρίζοντας ασύρματη γρήγορη φόρτιση έως και 15 watt, ενώ η παρακολούθηση απενεργοποιείται εύκολα μέσω ενός κουμπιού, ώστε να μην σας ακολουθεί ανεξέλεγκτα όταν θέλετε απλώς να φορτίσετε τη συσκευή σας. Μια λυχνία LED δείχνει εάν η παρακολούθηση είναι ενεργή ή όχι.

    Το Stand Pro της εταιρείας κοστίζει 180 δολάρια και είναι διαθέσιμο ήδη στην ιστοσελίδα της. Λογικά, σύντομα θα το δούμε και στα καταστήματα ανά τον κόσμο.

    Το stand της Belkin είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί το DockKit της Apple, αποτελώντας ένα επαναστατικό gadget που χρησιμοποιεί την ικανότητα του iPhone να αναγνωρίζει και να παρακολουθεί αντικείμενα μέσα στο camera frame και το μεταφράζει σε πραγματική κίνηση.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles