20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η BlackBerry επιβεβαιώνει επισήμως το BlackBerry Priv, το πρώτο Android-based smartphone της!

    H BlackBerry ενέδωσε τελικά στον “πειρασμό” και προχώρησε στη δημιουργία του BlackBerry Priv, του πρώτου Android-based smartphone της. Τις τελευταίες ημέρες είχε υπάρξει μία βροχή δημοσιευμάτων και διαρροών που αναφερόντουσαν στην ύπαρξη του Priv (πρώην Venice) και η BlackBerry τόσο μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης, αλλά και δια μέσω του CEO της John Chen αποκάλυψε τη νέα και πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα της.

    Render-BB-Priv

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της BlackBerry, το Priv στοχεύει στο να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια στον κάτοχο του, καθώς είναι γνωστό ότι πρωταρχική μέριμνα της καναδικής εταιρείας είναι να προσφέρει στους χρήστες των BlackBerry ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε το Priv θα απευθύνεται κυρίως σε ένα πιο επαγγελματικό κοινό και τα tech specs του (που σημειώστε όμως ότι ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την BlackBerry) θα είναι Snapdragon 808 chipset με 3GB μνήμης RAM, ενώ επίσης θα διαθέτει κύρια κάμερα με 18MP μαζί με dual-LED flash και φυσικά θα τρέχει Android Lollipop. Πάντως, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Priv θα διαθέτει οθόνη στις 5.5 ίντσες με curved άκρες, αλλά και το χαρακτηριστικό sliding QWERTY keyboard. Παρόλο που επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του, δεν ανακοινώθηκε τίποτα αναφορικά με την τιμή του ή με το πότε θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά. Το γεγονός ότι η BlackBerry κυκλοφορεί ένα Android-based high-end smartphone αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την πλατφόρμα της BlackBerry 10 OS, η οποία είναι γνωστό ότι την διαφοροποιεί σημαντικά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles