17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Capcom: Καθυστερεί επ’ αόριστον το sci-fi game Pragmata

    Το Pragmata, το ολοκαίνουργιο action adventure της Capcom που ανακοινώθηκε το 2020, θα καθυστερήσει επ’ αόριστον, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του Capcom Showcase τη Δευτέρα. Με ένα νέο trailer, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση του Pragmata, αναφέροντας ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

    «Με βαριά καρδιά πρέπει να αναβάλουμε την κυκλοφορία του Pragmata», αναφέρει μια δήλωση της ομάδας ανάπτυξης του Pragmata. «Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή δουλεύει σκληρά για να δημιουργήσει το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν είναι αυτό που αξίζει την υπομονή σας».

    Παράλληλα, η Capcom κυκλοφόρησε ένα σύντομο νέο trailer για το Pragmata, το οποίο δείχνει το μικρό κορίτσι του παιχνιδιού, τη Diana – το οποίο φαίνεται να έχει κάποιες μαγικές ή προηγμένες τεχνολογικές δυνάμεις – να αγνοεί την επιθυμία του συντρόφου- προστάτη της να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει μερικούς εχθρούς.

    Δείτε το video:

    Το Pragmata ήταν αρχικά ένα παιχνίδι του 2022, όταν η Capcom αποκάλυψε το έργο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του PlayStation 5 της Sony το 2020. Αργότερα αναβλήθηκε για το 2023. Όταν φτάσει, το Pragmata θα έρθει σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Outlaws: ανακοινώθηκε (από το πουθενά) και η… Δύναμη είναι μαζί του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles