17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Samsung T3 SSD. Νέος SSD από τη Samsung που τα “σπάει”! [CES 2016]

    Η Samsung έχει μπόλικες εκπλήξεις για την φετινή CES και μία από αυτές έχει να κάνε με τον νέο ταχύτατο SSD δίσκο Samsung T3. Οι Κορεάτες αποκάλυψαν ότι ο συνεχιστής του πετυχημένου Samsung T1 διαθέτει μία σειρά από features που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των χρηστών που αναζητούν ταχύτητα, φορητότητα, αλλά και ασφάλεια.

    samsung-t3-ssd_03

    Ο T3 προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης/εγρραφής στα 460MB/sec, είναι σούπερ ελαφρύς (ζυγίζει μόλις 51 γραμμάρια) και η χωρητικότητα του φτάνει τα 2TB (εν αντιθέσει με τον T1 που έφτανε το 1TB). Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς ο Samsung T3 SSD έρχεται με full μεταλλικό design, USB Type-C (έρχεται μαζί και με adapter για κλασική USB port), ενώ παράλληλα μπορεί να προστατευθεί με το πρότυπο AES (256-bit encryption). Ένα στοιχείο που κάνει τον Samsung T3 να ξεχωρίζει είναι ότι το σχεδιαστικό team των Κορεατών έδωσε μεγάλη προσοχή στον τομέα της αντοχής, για αυτό και ο συγκεκριμένος SSD είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει στις κακουχίες και κυρίως στις… αναπάντεχες πτώσεις από ύψος περίπου 2 μέτρων!

    Sansung T3 1

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Samsung, ο εν λόγω σκληρός θα διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση, θα κάνει την εμφάνιση του τον Μάρτιο του 2016 και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να ανακοινωθεί και η επίσημη τελική τιμή του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles