21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ChatGPT (Plus version) με μηνιαία συνδρομή 20 δολαρίων ανακοίνωσε η OpenAI

    Το “έξυπνο” εργαλείο ChatGPT, το οποίο παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης OpenAI, αποτελεί χωρίς αμφιβολία το θέμα των ημερών. Όλο και περισσότεροι επιθυμούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του chatbot, που μπορεί να απαντά πειστικά σε διάφορες ερωτήσεις, να γράφει κείμενα επί παντός του επιστητού (κατάλληλα για δημοσίευση ακόμη και σε επιστημονικά περιοδικά), να γράφει ποιήματα και τραγούδια, τη στιγμή που έχει σπείρει την ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα.

    Η Open AI, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, παρουσίασε το ChatGPT το Νοέμβριο 2022. Η εταιρεία τις τελευταίες ώρες ανακοίνωσε ότι ξεκινά πιλοτικά να παρέχει τις υπηρεσίες του chatbot με μηνιαία συνδρομή 20 δολαρίων. Οι συνδρομητές, σε πρώτη φάση μόνο στις ΗΠΑ, θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα του ChatGPT Plus ακόμη και στη διάρκεια των περιόδων αιχμής (κάτι δύσκολο για τη δωρεάν έκδοση), ταχύτερους χρόνους απόκρισης από το λογισμικό και κατά προτεραιότητα πρόσβαση σε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις του. Η δωρεάν έκδοση θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη και η εταιρεία δήλωσε πως ελπίζει τα έσοδα από τις συνδρομές να υποστηρίζουν την ανοικτή πρόσβαση στο σύστημα της, καθώς κάθε φορά που το chatbot χρησιμοποιείται, αυτό συνεπάγεται ένα μικρό κόστος για την εταιρεία.

    Διαβάστε επίσης: Λύθηκε το μυστήριο! Τι εννοούσε ο Elon Musk στο αινιγματικό tweet με το γράμμα «Ω» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles