17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Εγκαταστάθηκε στην Κύπρο το πρώτο ανεξάρτητο Tier-3 Data Centre

    Με μια σημαντική επένδυση που δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της χώρας μας και συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας, η εταιρεία CloudLayer8 (CL8) ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου, υπερσύγχρονου Tier-3 Data Centre στη Κύπρο, με στόχο την παροχή ποιοτικών καινοτόμων υπηρεσιών τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά, στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων.

    shutterstock_44592616 servers cl8

    Συγκεκριμένα, το νέο κορυφαίο Datacenter της CL8 που βρίσκεται στη Λεμεσό, είναι εγκατεστημένο σε σύγχρονες καινοτόμες υποδομές, διαμορφωμένες κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία απέσπασε πρόσφατα τη διεθνή πιστοποίηση κατηγορίας Tier-3 από το Uptime Institute των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και διαρκή λειτουργία της, καθώς και τη συνεχή παροχή των υπηρεσιών της, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες. ( Με την πιστοποίηση αυτή η CL8, μπορεί να εγγυηθεί στους πελάτες της 99.982% παροχή υπηρεσιών – uptime).

    Βασικές υπηρεσίες της CL8, είναι το Colocation και τα Dedicated Servers, ενώ σταθερός στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει συνεχώς νέες τεχνολογικές υπηρεσίες υψηλής ζήτησης, εστιασμένες στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες. Ειδικότερα, η CL8 παρέχει όλες τις γνωστές υπηρεσίες των Data Centers, όπως Colocation και Cloud Services, ενώ παράλληλα καινοτομεί, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Κύπρο μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Private Suite Colocation. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κατάλληλη και μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες οργανισμών που ακολουθούν αυστηρά πρότυπα διασφάλισης δεδομένων ενώ παράλληλα αναζητούν τρόπους μείωσης των δαπανών τους.

    Επιπρόσθετα, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες σχετικές με τους  Dedicated Servers, αναδεικνύοντας την πραγματική αξία του ευέλικτου τρόπου λειτουργίας της CL8. Ταυτόχρονα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που ψάχνουν προσιτές λύσεις για εγγυημένη προστασία και τεχνική υποστήριξη 24/7/365, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν χώρο για τους servers της εταιρείας στον τόπο εργασίας τους.

    Οι Dedicated Servers προσφέρονται σε επίπεδα «essential» και «professional», ενώ προσφέρεται επίσης η επιλογή ανάλογης προσαρμογής του διακομιστή για εξειδικευμένες ανάγκες. Σε όλες τις περιπτώσεις, η CL8 χρησιμοποιεί την ανάλογη τελευταία τεχνολογία, με επεξεργαστές INTEL CPUs τελευταίας γενιάς, DDR4 μνήμη και ταχύτατους σκληρούς δίσκους SSD. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της απόλυτο έλεγχο, δίνοντας  τους την επιλογή να εκτελέσουν το startup όπως ακριβώς το θέλουν και τη δυνατότητα να κτίσουν το δικό τους cloud.

    Μέσω των παραπάνω υπηρεσιών, η CL8 βοηθά τους πελάτες της να δημιουργήσουν το δικό τους Private Cloud, στο οποίο έχουν αποκλειστική πρόσβαση, προσφέροντας επιπρόσθετες επιλογές για εξειδικευμένα προϊόντα ή υπηρεσίες όπως: dedicated internet cοnnection, dedicated P2P layer 2 connection, Tier 1 dedicated enterprise storage και Cisco Nexus-As-A-Service. Με γνώμονα πάντα τη συνεχή έρευνα και προσήλωση στις νέες τεχνολογίες, η CL8 έχει στα άμεσα σχέδια της την παροχή cloud servers και cloud applications.

    Σημειώνεται ότι η CL8 ακολουθεί τις προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ISO 27001 και ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών ενώ παράλληλα συμμορφώνεται πλήρως, με το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles