23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Cowabanga! Τα Χελωνονιντζάκια κάνουν comeback με το old-school retro brawler: Shredder’s Revenge!

    Εντάξει όλοι αγαπάμε τα χελωνονιντζάκια (ή Teenage Mutant Ninja Turtles), για αυτό και όποτε έχουμε την ανακοίνωση ενός νέου game που είναι αφιερωμένο στις περιπέτειες των Leonardo, Donatello, Raphael και Michelangelo εννοείται ότι ξυπνούν μέσα μας παιδικές αναμνήσεις! Σήμερα, τους fans των μεταλλαγμένων ανθρωπόμορφων χελωνών περίμενε μια ευχάριστη είδηση, καθώς ανακοινώθηκε το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα old-school beat’-em up με έντονες πινελιές retro, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά arcade brawlers των 90s!

    Πίσω από την ανάπτυξη του Shredder’s Revenge βρίσκεται η Tribute Games, η οποία μας έχει δώσει το εξαιρετικό Scott Pilgrim vs. The World: The Game και όπως θα διαπιστώσετε και από το reveal trailer, η παρέα των Teenage Mutant Ninja Turtles δείχνει να ακολουθεί τον ίδιο αισθητικό δρόμο. Σύμφωνα με τους developers του, το Shredder’s Revenge θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα sequel στο side scrolling beat’-em up: Turtles in Time, το οποίο όταν είχε εμφανιστεί στα arcade coin-ops είχε αφανίσει πολλά χαρτζιλίκια πίσω στις αρχές των 90s. Φυσικά, ακολουθώντας την παράδοση θα προσφέρει τετραπλό hot couch co-op, οπότε είναι βέβαιο ότι εύκολα θα γίνει το παιχνίδι της παρέας.  Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε τα χελωνονιντζάκια θα μοιράσουν μπόλικο ξύλο στους αντιπάλους τους, αντιμετωπίζοντας τις ορδές της Foot Clan του Shredder, αλλά και τους Bebop και Rocksteady, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να κάνουν  τη ζωή των νίντζα-χελώνων δύσκολη.

    Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι μας ξυπνάει όλα αυτά τα νοσταλγικά vibes και όπως έγινε γνωστό θα το δούμε τόσο στα PC, όσο και στις κονσόλες (άγνωστο ακόμη σε ποιες). Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, απολαύστε το reveal trailer και… Cowabunga!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles