18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Currys: Δόθηκε το «πράσινο φως» για την πώληση της Κωτσόβολος στη ΔΕΗ!

    Την έγκριση τους για την πώληση της Κωτσόβολος παρείχαν σήμερα οι μέτοχοι του βρετανικού ομίλου Currys, που κλήθηκαν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στις 3 Νοεμβρίου 2023, η Currys ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για την πώληση της Dixons South East Europe, της εταιρείας χαρτοφυλακίου ολόκληρης της λιανικής δραστηριότητας της Currys στην Ελλάδα και την Κύπρο (Κωτσόβολος), στη Public Power Corporation S.A. (ΔΕΗ)».

    Η Currys σημειώνει ότι, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, το ψήφισμα που ζητούσε την έγκριση του deal εγκρίθηκε από την απαιτούμενη πλειοψηφία, με 904.170.946 ψήφους υπέρ – και ένα ποσοστό που φτάνει το 99.99%.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2024, με την επιφύλαξη της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και άλλους όρους.

    Χρήστος Κοτσακάς
    Χρήστος Κοτσακάς
    Ο Χρήστος Κοτσακάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τεχνολογικού, επιχειρηματικού και διεθνούς ρεπορτάζ, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα new media, τις νέες τεχνολογίες και τις startups. Έχει συνεργαστεί με μια σειρά από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σε τομείς όπως η αρθρογραφία, η επικοινωνία και η ενημέρωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles