18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το τρέιλερ του «Καπόνε» με τον Τομ Χάρντι – Θα κυκλοφορήσει ψηφιακά!

    Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του Τζος Τρανκ «Καπόνε» με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο του κοινού Τομ Χάρντι. Μετά το γκανγκστερικό «Δίδυμοι Θρύλοι» («Legend», 2015) του Μπράιαν Χέλγκελαντ, ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στον κόσμο της μαφίας με το «Καπόνε» στο οποίο θα υποδύεται τον ομώνυμο, διαβόητο μαφιόζο.

    Η ταινία του Josh Trank (σκηνοθέτη του «Fant4stic») είχε αρχικό τίτλο «Fonzo». Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας ο 42χρονος Χάρντι να πλημμυρίσει τον λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφίες της μεταμόρφωσής του.

    καπόνε

    Περιγραφή της ταινίας – Η ζωή του περιβόητου Αλ Καπόνε μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη

    Αδίστακτος επιχειρηματίας, λαθρέμπορος οινοπνευματωδών και ηγεμονική μορφή του υποκόσμου του Σικάγο. Ο Αλ Καπότε, ο γκάνγκστερ με τη σιδερένια πυγμή, αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και ταυτόχρονα πιο δημοφιλείς κακοποιούς, μέρος της αμερικανικής λαϊκής παράδοσης. Στην ηλικία των 47, μετά από σχεδόν μια δεκαετία στη φυλακή, ο Καπόνε που έπασχε από άνοια φέρνει στο μυαλό το βίαιο παρελθόν του και οι οδυνηρές μνήμες τον οδηγούν στο πιο αβάσταχτο παρόν. Σ’ αυτήν ακριβώς την περίοδο της ζωής του θα επικεντρώνεται η ταινία του Τρανκ.

    Αναμένεται να κάνει ψηφιακή πρεμιέρα 

    Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Λίντα Καρντελίνι, Ματ Ντίλον, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Νόελ Φίσερ. Η ψηφιακή πρεμιέρα της σε Video On Demand αναμένεται στις 12 Μαΐου (για 48 ώρες). Σκηνοθέτης και παραγωγοί ελπίζουν σε κυκλοφορία στις αίθουσες κάποια στιγμή στο τέλος καλοκαιριού, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Καπόνε»  

    Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από την ταινία Dune είναι φανταστικές

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles