23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διαδραστικές οθόνες από την Conceptum: Ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια του εκπαιδευτικού

    Μπορεί για δεκαετίες ο παραδοσιακός μαυροπίνακας να εξυπηρετούσε τόσο την εκπαίδευση όσο και τα εταιρικά περιβάλλοντα, σήμερα όμως η τεχνολογία προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Οι διαδραστικές οθόνες αφής έχουν καταφέρει να ανατρέψουν τα δεδομένα και να μπουν δυναμικά τόσο στην τάξη όσο και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Οι δυνατότητες πλέον είναι απεριόριστες. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι δυνατή η αποθήκευση και ο διαμοιρασμός υλικού, οι οπτικές αναπαραστάσεις σε μορφή παρουσίασης, διαγραμμάτων ή εικόνων, η προβολή βίντεο ή ταινιών, όπως και η ποιοτική τηλεκπαίδευση.

    Σίγουρα πρόκειται για ένα μοναδικό “εργαλείο” που μπορεί να βοηθήσει τον εκπαιδευτικό να αναβαθμίσει κατά πολύ την εμπειρία. Έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι όταν οι μαθητές προσέχουν τον καθηγητή να διδάσκει στο διαδραστικο πίνακα, συγκεντρώνονται, παρακολουθούν και συμμετέχουν πολύ περισσότερο. Η επιλογή όμως της κατάλληλης οθόνης προϋποθέτει κάποια καθοδήγηση, προκειμένου να γίνει η σωστή αγορά ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης. Για το λόγο αυτό, καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να απευθυνθεί κατευθείαν στους ειδικούς και να εμπιστευτεί μια εταιρεία με μακρά πορεία στο χώρο, όπως η Conceptum.

    Η Conceptum αποτελεί μια εταιρεία που ειδικεύεται στo σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δημιουργία και την εμπορία εκπαιδευτικού λογισμικού και εξοπλισμού, στην παραγωγή έργων e-learning και Multimedia και παραδοσιακά καινοτομεί σε λύσεις Interactive Whiteboards και Visualizers σχολικής αίθουσας. Διαθέτει όλα τα μεγάλα brands διαδραστικών οθονών, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει, ανάλογα με τον εκπαιδευτικό του χώρο, ανάμεσα σε κορυφαίες προτάσεις όπως οι Conceptum LMA και IQ, ViewSonic, Dahua και Samsung Flip.

    Διαδραστική Οθόνη Αφής CONCEPTUM LMA TOUCH 75

    Πρόκειται για μια οθόνη που υιοθετεί τη δομή πάνελ από κράμα αλουμινίου, την τεχνολογία ανοδιωμένης επιφάνειας, το εξαιρετικά στενό πλαίσιο, το στρογγυλεμένο σχέδιο γωνίας, ενώ διαθέτει μοντέρνο και υψηλής αισθητικής σχεδιασμό.

    Διαδραστική Οθόνη Αφής LMATouch T900

    Η σειρά LMATouch T900 διαθέτει κορυφαίο οπτικό αποτέλεσμα της οθόνης 4K UHD, υπέρυθρη εξαιρετικά λεπτή αφή με ομαλή γραφή και υποστηριζόμενη Windows Ink για σχολιασμό απευθείας σε αρχεία. Εκτός αυτού, το διπλό σύστημα Android 8.0 και Windows 10 σας προσφέρει επιλογές για να επιλέξετε το σύστημα με το οποίο είστε εξοικειωμένοι.

    Εναλλακτικά:

    Samsung Flip 2 WM55R WMR Series – 55

    Η Samsung Flip παρέχει στους χρήστες μια ομαλή και οικεία εμπειρία γραφής με πένα σε χαρτί και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, στυλ και πλάτους. Μέχρι και 4 άτομα μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο ως εργαλείο γραφής. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να σβήνουν γρήγορα τα σχέδια με το δάχτυλο ή τη σάρωση της παλάμης.

    DAHUA 75” LCH75-MC410-B 

    Μια οθόνη 75”, 4K DLED με τεχνολογία Zero Air Gap και WEB CAM ενσωματωμένη, που προσφέρει καθαρή εικόνα σε ευκρινή, ζωντανά χρώματα. Ο έξυπνος διαδραστικός πίνακας της Dahua διαθέτει ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας με την ενσωματωμένη CPU 4 πυρήνων, GPU 4 πυρήνων, 4G RAM, αποθηκευτικό χώρο 32G και λειτουργικό σύστημα Android 9 OS. αισθητήρα αφής και μια οθόνη 4K DLED, το Dahua DeepHub θα σας δώσει ένα εξαιρετική εμπειρία γραφής, ελέγχου και προβολής περιεχομένου.

    Άμεση εγκατάσταση και after sales υποστήριξη

    Επειδή όμως σημασία δεν έχει μόνο η αγορά της κατάλληλης διαδραστικής οθόνης αφής, αλλά και η υποστήριξη μετά την απομάκρυνση από το… ταμείο, η Conceptum παρέχει εγκατάσταση και after sales υποστήριξη με άμεση ανταπόκριση, όπως και τη δυνατότητα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, προκειμένου ο πελάτης να κατανοήσει σε βάθος κάθε λύση διάδρασης, βελτιώνοντας σημαντικά την επαγγελματική του καθημερινότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εταιρεία έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη σε διεθνές και ελληνικό επίπεδο, ενώ κατέχει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς εκπαιδευτικού εποπτικού υλικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, πολυμέσων και άλλων σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα, η εταιρεία είναι γνωστό ότι διαθέτει ειδικό τμήμα με τεχνικούς εγκατάστασης που αναλαμβάνουν σε όλη την Ελλάδα οποιαδήποτε έργο τους ανατεθεί και τμήμα service με καταρτισμένους τεχνικούς που λύνουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει.

    Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles