23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κάνε ακόμη καλύτερο το Nokia Lumia που έχεις. Διαθέσιμο το Amber update

    Το πολυαναμενόμενο Amber Update για τα Windows Phone 8 κινητά της οικογένειας Lumia της Nokia ξεκίνησε να διατίθεται. Πρόκειται για μία ενημέρωση, η οποία βασίζεται στο GDR2 update των WP8, έχοντας όμως και κάποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά που έχει αναπτύξει η φινλανδική εταιρεία.

    lumia-amber-update

    Σ’ αυτά περιλαμβάνεται μία ολοκαίνουρια εφαρμογή κάμερας, η Smart Camera – που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Lumia 925 και τώρα θα είναι διαθέσιμη για όλα τα WP8 Lumia. Επιπλέον, η Pro Camera App του 1020 έρχεται με την ενημέρωση και στα Lumia 920, 925 και 928. Η ενημέρωση Amber φέρνει όμως και άλλες αλλαγές στην κάμερα, όπως μείωση θορύβου, καλύτερη χρωματική απόδοση, καλύτερη μέτρηση της έκθεσης και βελτιωμένη αυτόματη εστίαση σε όλα τα Lumia.

    To “παρών” δίνουν ακόμη τα Nokia Video Trimmer και Video Upload, μία ενημερωμένη σουίτα Nokia Here, νέα οθόνη κλειδώματος, καθώς και νέα gestures. Επιπρόσθετα, το update φέρνει ραδιόφωνο FM σε όλα τα Lumia, εκτός του 620, καθώς και μία εφαρμογή για τον έλεγχο του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής σας.

    Μπορείτε να ελέγξετε αν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη από τα settings του κινητού σας, ώστε να την εγκαταστήσετε. H διάθεση της ενημέρωσης γίνεται σταδιακά ανάλογα με το μοντέλο και τη χώρα και αναμένεται, σύμφωνα με τη Nokia, να ολοκληρωθεί για τα 920, 820, 720, 620 και 520 έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles