17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμική παρουσία της AVM για μια ακόμη χρονιά στο MWC της Βαρκελώνης!

    Η AVM κάθε χρόνο δίνει δυναμικό παρών στο συνέδριο MWC στη Βαρκελώνη και η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Οι επισκέπτες στο booth της Γερμανικής εταιρείας είχαν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα προϊόντα της γερμανικής εταιρείας και να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της.

    sdr

    sdr

    Ως γνωστόν, όλα τα προϊόντα της AVM διακρίνονται για την ξεχωριστή αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και για τα ανεπτυγμένα high-tech features που προσφέρουν και τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών users! Με κύρια οχήματα τα modem / routers της σειράς FritzBox και το εκπληκτικό FritzOS (το οποίο πρόκειται για το εξελιγμένο λειτουργικό, το οποίο μας ανοίγει την πύλη σε έναν μοναδικά διαχειρίσιμο και παραμετροποιήσιμο online κόσμο), η AVM ανήκει χωρίς αμφιβολία στις κορυφαίες εταιρείες στο είδος της.

    dav

    dav

    dav

    Με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Wi-Fi Mesh να αποτελεί την εξέλιξη στις διασυνδεδεμένες συσκευές και μία σειρά από ξεχωριστές λύσεις που μπορούν να συνδέσουν κάθε γωνιά του σπιτιού μας, η γερμανική εταιρεία προσφέρει ασύγκριτη υπεροχή και καινότομες τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και πιο συναρπαστική. Από Wi-Fi repeaters και DECT phones μέχρι routers, powerlines και έξυπνες πρίζες, η πλούσια προϊοντική γκάμα της γνωστής εταιρείας θεωρείται ασυναγώνιστη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles