15 C
Athens
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Δυνατότητα εργοδότησης για 30 απόφοιτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από τον Όμιλο MAP S.Platis

  Την ευκαιρία εργοδότησης στην Κύπρο σε 30 αριστεύσαντες απόφοιτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων προσφέρει μέσω του προγράμματος «MAP S.Platis Graduate Training Programme» ο όμιλος MAP S.Platis.

  Το πρόγραμμα που είναι διάρκειας 30 μηνών, παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να εργαστούν ως εκπαιδευόμενοι μαζί με μια από τις κορυφαίες ομάδες χρηματοοικονομικών συμβούλων στην Ευρώπη με πέραν των 400 επαγγελματιών, σε όλα τα τμήματα και τις εταιρείες του Ομίλου MAP S.Platis στα γραφεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού στην Κύπρο, όσο και του Λονδίνου και της Αθήνας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ως εξειδικευμένοι σύμβουλοι στην MAP S.Platis και να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία ως σύμβουλοι εταιρικής διακυβέρνησης και κανονιστικής συμμόρφωσης ή ως εσωτερικοί ελεγκτές,  σύμβουλοι διαχείρισης κινδύνων ή ως σύμβουλοι αδειοδότησης στον κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών διεθνώς.

   

  Το πρόγραμμα

  • Ο ρόλος του εκπαιδευόμενου στο πρόγραμμα αποφοίτων της MAP S.Platis περιλαμβάνει την εφαρμογή πλαισίων συμμόρφωσης σε εξουσιοδοτημένες εταιρείες και την επανεξέταση των υπαρχόντων πλαισίων σε καθιερωμένες εταιρείες, καθώς και την επίσκεψη τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες σε τακτική περίοδο (κατ’ ιδίαν και διαδικτυακά) για να επανεξετάσουν τις ρυθμίσεις συμμόρφωσής τους, να συζητήσουν τομείς ρυθμιστικού ενδιαφέροντος και να βοηθήσουν στην επίλυση τυχόν προβλημάτων. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, οι απόφοιτοι θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη ενός υπεύθυνου ομάδας ο οποίος θα λειτουργεί και ως προσωπικός σύμβουλος και καθοδηγητής τους.
  • Ο ρόλος προϋποθέτει να μπορούν οι απόφοιτοι να παρουσιάζουν τις απόψεις, τα συμπεράσματα και τα ευρήματα τους (προφορικά και γραπτώς) με σαφή και συνοπτικό τρόπο στο προσωπικό του Ομίλου και σε εξωτερικούς φορείς σε διάφορα ιεραρχικά επίπεδα.
  • Θα συμμετάσχουν ενεργά σε προωθητικές ενέργειες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη του Ομίλου και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

   

  Προϋποθέσεις συμμετοχής

  Για συμμετοχή στο πρωτοποριακό πρόγραμμα του Ομίλου, οι εκπαιδευόμενοι απόφοιτοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Να είναι άτομα με  υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις. Θα κατέχουν υψηλή βαθμολογία 2:1 ή με διάκριση πτυχίο ή έως και τριετή εμπειρία σε επιχείρηση που ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ή σε εταιρεία παροχής νομικών υπηρεσιών. Επίσης, αιτήσεις από άτομα με πολύ σημαντική εμπειρία σε άλλες εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών θα τύχουν επίσης εξέτασης και αξιολόγησης. • Οποιαδήποτε σχετική εργασιακή εμπειρία σε εταιρικό περιβάλλον ή στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.• Ομαδικό πνεύμα, κριτική σκέψη και προθυμία για μελέτη και περαιτέρω ανάπτυξη.• Δυναμισμός και ικανότητα παράδοσης αποτελεσμάτων εγκαίρως.

  • Ικανότηταοικοδόμησης σχέσεων και διαπροσωπικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας.
  • Γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Microsoft Office (Word, Excel).

   

  Απολαβές και ωφελήματα 

  Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αποφοίτων του Ομίλου MAP S.Platis, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, συμπεριλαμβανομένου φιλοδωρήματος που σχετίζεται με την προσωπική απόδοση
  • Πιστοποιητικό Διακυβέρνησης, Κινδύνου και Συμμόρφωσης από το European Institute of Management & Finance (EIMF)
  • Πιστοποιητικό CISI: πιστοποιητικό λειτουργίας επένδυσης που περιλαμβάνει την  παγκόσμια χρηματοοικονομική συμμόρφωση ή κίνδυνο στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τη διεθνή εισαγωγή σε τίτλους και επενδύσεις και τον κανονισμό FCA UK
  • Συμμετοχή σε διαδικτυακά επαγγελματικά μαθήματα του EIMF και της London Governance and Compliance Academy (LGCA), τα οποία περιλαμβάνουν τους τομείς: α) Δημοσιονομικός κανονισμός, κίνδυνος και συμμόρφωση β) FCA, ESMA σχετικοί νόμοι και γ) Επιχειρηματική καινοτομία, ομαδική εργασία, ηθική και ακεραιότητα
  • Πιστοποιητικό από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου• Δωρεάν συμμετοχή στο International Governance and Compliance Association (IGCA) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας εργαζόμενοι σε ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
  • Κατάρτιση κατά την εργασία που παρακολουθείται από έναν υπεύθυνο ομάδας.

  Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles